Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:14 | december 20, 2021

En helg

God morgon min vän. Hoppas att du har haft en fin helg och att veckan börjat bra.

Slutspurten nu innan julafton. För mig blir det intensiva jobbdagar men har varit hemma och förberett det mesta, slagit in paket, beställt julmaten i helgen och känner mig lagom klar med allt iaf.

Hur firar du jul i år? Likt varje år sedan barnsben så börjar jag julaftonsmorgon med att gå till kyrkan. En mysig och fin tradition. Som kristen är ju julen en väldigt viktig högtid. Det handlar inte bara om gemenskap, Tomten och klappar.

Ser framemot att fira jul. Det är min jul med barnen i år så det kan inte bli så mycket bättre. Jag tycker om den här tiden på året. När det kommer till mycket… och det ser ut som om vi får snö också.

Idag gör jag en stor fotografering. Ska förvandlas till en isprinsessa och bilden kommer i en kalender samt att säljas som tavla och pengarna går till forskning på kvinnohjärtat. Känner mig glad att jag fått frågan om detta och ville självklart vara del av denna viktiga sak.

I fredags var jag inne hos Peter Englund som designat och sytt klänningen för en provning.

Kommer bli så häftiga bilder tror jag. Han som ska sminka visade skissen och wow! Det kommer gnistra kan jag lova.

Efter min provning mötte jag upp Malin och Mia för lite jullunch och myshäng.

Köpte Bingolotter, av Malins ena dotter, till mig och barnen och vår uppesittarkväll den 23:e.

Först var vi en sväng på Glashuset och åt charkbricka och massor av annat gott, drack glögg och pratade om allt mellan himmel och jord. Sen gick vi till Vau de Ville och åt min goda meny och skålade i min drink Aurora innan det bar av hemåt.

I Livets Goda Magazine nu kan man läsa om den. Kul!

Mia, Malin och jag 🙂

Som jag skrev tidigare så passade jag på att slå in julklapparna, göra pepparkakshus med flickorna, titta på julfilm, somna i en hög i soffan tillsammans och bara vara resten av helgen.

Så här somnade vissa också 🙂

När man har svårt att bestämma sig så får det bli liten av allt. Salt, sött och surt.

Min vackra julbukett, som jag fått av Creative Headz, står i full blom.

Fjärde ljuset tände vi igår till frukosten innan Vida skulle ”jobba”. Hon och Julia stod på vår julmarknad, här i Sigtuna, hela dagen och sålde sina smycken dom gjort själva. Så duktiga. Många stöttade deras small business.

Tack Fastighetsbyrån för att dom fick stå hos er.

Jag fick äntligen äta den goda stekta strömmingen på hårdbröd. Det godaste jag vet på marknaden varje år 🙂

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ♥️


5 kommentarer5 kommentarer om “En helg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du kommer bli helt smashing som isprinsessa.
  Ha en underbar jul och ett gott nytt år 🥳 🎉🥂❤️
  Kram

  Svara
 • Hej finaste. Du kommer bli den vackraste isprinsessan. Man blir så glad av din fina blogg. Man riktigt känner hur du bryr dig om dina följare,och det uppskattas. Underbart fina bilder. Önskar dig en fin fortsatt kväll. Kram Mvh Siru

  Svara
 • Vad är det finaste någon sagt till dig ?

  Svara
 • Oj, det var svårt. Men något som jag verkligen blir glad i hjärtat av är att höra är att jag är en bra mamma och vän 🙏🏼

  Svara
 • Önskar dig och de dina en riktig God Jul och ett fantastiskt 2022. Ta hand om dig. Du är värdefull. ❤️

  Svara