Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:13 | december 25, 2021

Dan före Dan

God lördag min kära vän… och God Jul.

Hoppas du mår bra och känner dig glad i hjärta och själ.

Nu får du hänga med från dan före dan och se vad jag och familjen haft för oss. Jag känner mig iaf glad men sååå trött. Känns som jag måste sova i en vecka för att komma ikapp med min trötthet.

Har haft så mycket nu innan jul. Idag var första dagen då jag fick sova tills jag vaknade, ingen klocka som ringde och ingen stress. Bästa julklappen 🙂

I onsdags jobbade jag till 18. Vida och Alva mötte upp mig på jobbet och köpte några julklappar innan vi åkte hem.

Gulliga småtjejerna.

Jag och Vida och Liv och la oss efter middagen. Jag stupade i säng. Vi skulle upp rätt tidigt för att fara in till stan. Jag hade tid för mammografi på morgonen och sen skulle vi vidare inte till stan, möta upp Marre och hennes dotter Tilda.

Vi promenerade runt på stan och jag köpte dom sista julklapparna. Vi tog en tur till Kungsträdgården och hyrde skridskor till barnen. Det är ju så mysigt.

Marre och jag satt snällt och väntade. Har inte åkt på en väldans många år så jag valde att iaktta.

Liv, Vida och Tilda.

När barnens fötter var stelfrusna i skridskorna och dom kände sig klara så tog vi en promenad till Grand Hotell och drack varm choklad.

Varmt och gott.

Vi hade bokat bord för en sen lunch eller kanske mer en tidigt middag på fondueboden. Tyckte det kändes så juligt och trevligt att sitta länge och äta fondue. Blir mer gemenskap när man sitter länge och plockar och tillagar.

Dopp i grytan.

Det var snuskigt gott. Den smälta osten var dock vinnaren.

Chokladfondue blev det till efterrätt.

Proppmätta och belåtna var det sen dags att önska varandra god jul och bege oss hemåt.

William mötte upp oss i stan och åkte med oss hem för att var med oss under julhelgen.

Stannade på matbutiken på vägen hem och handlade julmaten och skinkan som jag skulle ta med hem till mamma och vår knytis-jullunch.

Vi kom hem lagom till att Bingolottos uppesittarkväll började. Redo med lotterna, alla nitlotterna visade det sig, tog vi kväll. Jag slog in paket och griljerade skinkan i pauserna.

Spelade du Bingolotto?

Man blev ju glad för dom som vann bilar, resor och pengar. Vilken julklapp!

På julaftonsmorgon smög jag upp och tände massor av ljus, satte på lugn julmusik och väckte barnen.

Fortsättning följer… ♥️


1 kommentarerEn kommentar om “Dan före Dan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Uppesittarkväll med Bingolotto är en tradition sen flera år tillbaka. Lika spännande varje gång även om det inte blir nån större vinst.???? man gläds med de som vinner???? önskar dig en fortsatt fin jul????❤

    Svara