Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:56 | december 28, 2021

Välkomstkommitté

Hej min vän. Hoppas du fått njuta av ledighet och är vid gott mod.

Jag har inte riktigt känt lugnet i jul men satsar på att vila och samla kraft och energi nyårshelgen.

Gullig liten välkomstkommitté när jag parkerade bilen för att gå till Ombonat 🙂

Öppnat butiken och står här idag. Trivs verkligen att jobba här. Bara butiken i sig är ljuvlig och så tycker jag mycket om mötet med alla människor som kommer in.

Passar på att skriva till dig mellan kunderna 🙂

Igår reste Peter iväg med flickorna så det är bara jag och Mio som håller ställningarna hemma. Dom är på härlig solsemester med Peters alla syskon, deras barn samt hans pappa.

Jag ska nog bara ta det lugn hemma. Skulle egentligen åka upp till Åre med vänner, åka skidor och fira in det nya året. Men det lutar åt att jag håller mig kvar här.

Har du planer över nyår?

Igår kom mamma och Gunnar på middag. Jag lagade lax i ugnen med fetaost och tomat som jag serverade med ris, broccoli, spenat och hollandaisesås. En god och enkel klassiker hemma hos oss.

Gött att äta annat än julmat och få mysa med min älskade familj.

Ha en fin dag och var rädd om dig.

Allt Gott ♥️


4 kommentarer4 kommentarer om “Välkomstkommitté”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Svärmor blev så glad över sleepovern, bra köp från Ombonat 🙂

  Svara
 • Jag har också jobbat i butik för några år sen och håller med dig att det är ett bra jobb. Inte alls så ”tråkigt” som man kan tro, jag tror att man kanske ser på det lite annorlunda när man är äldre (alltså inte tonåring när man kanske tar ett sånt jobb för att man måste sommarjobba eller inte vet vad man vill göra med sitt liv haha). Om man liksom väljer det vid lite senare ålder i livet blir det mer värt tycker jag. Det ENDA jag inte gillade var att ta betalt, men det måste man ju haha, för det är alltid nåt strul med kassan, nån rabatt som inte dyker upp eller medlemsrabatt som ska registreras manuelt haha. Men jag har gått lite blodad tand nu när jag ser ditt jobb, ska nog söka mig nåt sånt själv. Tack för bra blogg.

  Svara
 • Tack för din ärliga och trevliga blogg. Livets toppar och dalar! Nu till en ytlig fråga. Har du något bra tips på att få till ett sånt fint glow som du har här på bilden från butiken? Bra rengöring, massa fukt, masker, kollagen självklart för att hålla huden pigg men du kanske kan ge lite tips på vad du har för bas/foundation och annat smink där på bilden? Tack på förhand, ifall du skulle ha tid med det!

  Svara
 • Superfin bild på dig Hannah! Önskar dig allt gott! Gott Nytt År! Jag gillar dig Hannah! Kram Dennis

  Svara