Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:42 | december 29, 2021

Stresslaxing

God kväll min vän. Allt väl?

Jag ligger utfläkt i soffan, proppmätt, och snart redo för sängen.

Har kollat ett avsnitt av nya Sex and the City men stängde av nu. Så dåligt. Inte alls samma härliga känsla som förr. Men så är det väl med mycket… det var bättre förr 😉

Igår efter jobbet körde jag ett pass Soma move innan jag for hem.

After Work. Work out.

Skönt att svettas och släppa på spänningar i kroppen. Mår så mycket bättre när jag hinner med träningen. Klart jag kände att jag efter en lång dag på bara ville hem och lägga mig på soffan men jag vet att jag mår bättre av att träna innan. För jag kan göra båda. Både träna och ligga på soffan. Att ligga på sofflocket känns faktiskt bättre efter jag tränat 🙂

Fixade naglarna i måndags. Svarta med svagt glitter i färgen. Känns lite rymdlikt. Som en stjärnhimmel.

Snygga till nyår. Då jag fortfarande inte vet vad jag ska göra. Men det får bli vad det blir. Har inget emot att vara hemma i myskläder ensam men kan lika gärna vara uppklädd till tänderna och skåla i bubbel med vänner. Spelar mig inte så stor roll. Det är lite som vilken dag som helst.

Usch, tråkig jag lät nu. Men jag känner lite så, särskilt när flickorna är iväg. Pojkarna firar på sitt håll med vänner.

Fick en fin bild från paradiset.

Idag var jag ledig. Vaknade vid 9, gick upp och gjorde mig en kaffe och gick och la mig igen. Började titta på en film, drack morgonkaffet och bara njöt. Ensam hemma, inga måsten eller stress. Jag kunde ligga där hur länge jag ville.

Men det vill inte min kropp. Så efter filmen var jag igång.

Exakt så här kände jag 🙂

Jag som bara ville ta det lugnt kunde inte men jag hade iofs en hel del att fixa med.

Svarade på Mail, bokade in dagar och möten för samarbeten nästa år, tog bort mycket av julpyntet, sorterade ett av köksskåpen som bara var ett skåp med allt möjligt huller om buller och sist men inte minst tog jag tag i mitt badrumsskåp. Nu står alla krämer och serum på en hylla, nagellack och smink på en annan, mediciner högst upp och en hylla med lite allt möjligt men inget stök.

Nu är det ordning och reda. Så skönt och fint. En perfekt dag för den typen av sysslor som jag annars inte mäktar med i vardagen.

Avrundade dagen med ett WOD-pass på WE. 45 minuter non stop med olika övningar.

Sen gick jag in på Lidl dörr i dörr och köpte chips och glass.

Chips, dipp, saltlakrits och glass till Sex and the City.

Nu jäser jag efter detta. Gött.

Imorgon ska jag till läkaren och få mig injektioner av B12 och järn. Jag fick svar på mina prover förra veckan och det visade sig att mina röda blodkroppar var förstorade och jag led av B12-brist samt att jag har låga blodvärden.

Kommer kanske bli en duracellkanin efter en cocktail rakt in i blodet. Om inte annat bli piggare och må bättre hoppas jag.

Denna olidliga trötthet kanske försvinner. Hoppas.

Mycket av julen är borta här hemma. Granen är kvar tills flickorna kommer hem dock. Något som också får vara kvar, gärna länge, är doften av jul. Detta doftljus är ljuvligt. Spiced pumpkin Latte.

Tack för att du finns.

All Kärlek ♥️


21 kommentarer21 kommentarer om “Stresslaxing”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det är konstigt det där, att man blir rastlös när man får vila från allt en dag. Skönt att få fint i skåpen hur som, ger en ro på något härligt sätt 🙂
  Låter skönt att slappa på nyår.

  Önskar dig ett Gott slut på detta år. Tack för fin blogg ❤

  Svara
 • Tur du har Kakan,finns ju där alltid.

  Svara
 • Gjort detsamma, städat ! Fått jobb nu. Glad som en lärka. Gott nytt år 🥳

  Svara
 • Grattis!!! 🤩🎈

  Svara
 • Nope, hon är med en kompis på fjällsemester och busar över nyår.

  Svara
 • Varför är hon det om du är hemma?

  Svara
 • Men vad spelar det för roll? Sugen på att hitta fel?

  Svara
 • Vadå hitta fel?? För man frågar varför någon lämnar bort sitt djur om man ändå är hemma? Är det att leta fel eller bara en enkel fråga? Ja låter mer som du är på krigsstigen än vad du verkar påstå jag är. En enkel fråga.

 • På vilket sätt skulle det röra dig ?

  Svara
 • Det rör inte mig men man får väl lov att ställa frågor?? Vill man ej ha frågor behöver man ej ha en blogg.

 • Jag är ju inte hemma.

  Svara
 • Kompis på fjällsemester ? Busar över nyår😅
  Har hon ont utav nyårssmällare på hemmaplan.

  Svara
 • Du kommer absolut bli av med din trötthet. Så skönt att dom gör något åt det. Ha en fin nyår.🥳😁

  Svara
 • Mmmmm så gott med glass och chips och godsaker, särskilt när man har gjort något fysiskt innan. Mina cravings är choklad, blir sällan sugen på chips, möjligtvis ostbågar.
  Idag blir det långpromenad trots ishalka, och kloklippning på hundar varav den ene går som smort och den andre blir en kamp.
  Gott slut!

  Svara
 • Vemodet skiner mellan raderna, tack snälla Hannah för att du delar med dig även när livet känns lite tyngre, det är trösterikt! hoppas att allt snart känns ljusare <3

  Svara
 • Tänk, jag läser styrka mellan raderna… Hur olika det kan vara🙏❤

  Svara
 • Köp något bra kosttillskott. Du kan behöva lite extra allt när kroppen är lite nerkörd. Kolla så det finns b12 och folsyra och järn och c vitamin(hjälper till att transportera järnet) samt d vitamin( vanlig brist på vintern) Hör med syrran vetja. Hennes kosttillskott är ju populära. Ge det lite tid. Oftast märker man inte skillnad på ett kosttillskott förän efter ett par veckor. Ta hand om dig. Du är värdefull. ♥️

  Svara
 • Jag har dom bristerna med. Fick droppar för järn men jobbigt för magen. Och b12 i tabletter samt dvitamin. Läkaren var inte bra och undrade inget hur jag mådde?Jag känner mej lite piggare pga vitaminer men vill gå till annan läkare .önskar dej ett gott nytt år. Kram. 😇

  Svara
 • Har du blivit piggare sen du fick järn boostern? Jag ska också få något som heter Ferinject för väldigt låga järnvärde.
  Lite nyfiken om man känner sig piggare?…

  Svara
 • Nja, inte så mycket men kämpar på med alla extramediciner jag ska äta ett tag. Hoppas det hjälper dig. Kram!

  Svara
 • Tack då hoppas jag att vi båda känner oss piggare snart 🙂 Skit att vara trött hela tiden fast man sover o sover…Kram

  Svara