Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:27 | januari 3, 2022

Årets första måndag

God första måndagen på detta året min vän. Mår du bra?

Jag är utvilad och glad. Kom hem igår efter en härlig helg inne i Stockholm med Ewa och Catta.

Hur vårt nyår började vet du redan och här kommer fortsättningen…

Efter att vi tagit oss en power nap gjorde vi oss redo för middag på APO. Så skönt att slippa fixa med middag och ha sig. Bara komma till ett dukat bord och någon som dukar av.

Slippa det man alltid gör själv. Varje dag. 🙂

Min vän Mia anslöt också till vårt lilla gäng.

Jag hade på mig en svart paljettkavaj-klänning, från H&M, som jag lånade av Ewa.

Det var inte så mycket folk, god mat och många skratt. Nästan som en hemmafest 🙂

Jag pratade med flickorna på tolvslaget. Dom hade redan firat nyår tre timmar tidigare och då pratade jag också med dom. Så vi firade in vårt nyår tillsammans över face-time.

På nyårsdagen beställde vi Mc Donalds till vårt hotellrum, låg i sängen och åt innan det äntligen var dags för att se West side story på bio.

Jag har velat se den sedan den kom ut på bio så jag var snabb att boka biljetter till nyårsdagen. En perfekt dag att gå på bio.

West Side Story var min favoritfilm/musikal som barn. Kunde aldrig få nog av den och grät lika mycket den 150:e gången jag såg den, kunde varje låt och älskade den.

Så jag visste att gråtfesten var ett faktum.

Tårarna rann som vanligt på slutet.

Även igår var det dags för bio och ännu lite mer Mc Donalds innan det bar av hemåt.

Den här gången såg vi den norska filmen ”Världens värsta människa”. Rätt seg och inte så upplyftande. Skulle inte se den igen. Men den var välgjord och bra skådespeleri.

Mätt och nöjd kom jag hem.

Idag är det första veckan på detta nya år och den startade jag i sängen med kaffe framför nyheterna.

Och nu ska jag till gymmet. Jag och Ewa ska köra ett hårt benpass och kommer säkerligen ha svårt att gå imorgon. Men vi kickstartar veckan med att gå all-in. Allt eller inget är lite min melodi 😉

Imorgon börjar REAn på Ombonat och dags att jobba. Kom förbi mig unna dig nåt fint vetja.

Ha en fin dag.

All Kärlek ♥️


20 kommentarer20 kommentarer om “Årets första måndag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snyggingar ❤️ Höll på att skratta ihjäl mig åt videon i förra inlägget – ”Daniel har redan laddat upp med en tiara”. Hahaha, du har verkligen rolig humor 😅😂

  Svara
 • Kommer ihåg när denna Daniel Paris hängde på Paows blogg. Allt för att bli uppmärksammad. Paow hade en jätte-stor De var bästa vänner. Precis som du Hannah verkar vara. Plötsligt dög inte Paow längre åt honom. Han ville bli känd genom henne. Hur sexigt är detförreste.med en karl i kvinnokläder eller tiara? Tänk på din egen marknadsföring av dig själv, Hannah

  Svara
 • Daniel är ju minst lika känd, om inte mer känd idag, än Hannah, så oroa dig inte, Sussie…! Och vad du tycker är sexigt och inte skiter nog de flesta i, inklusive Daniel.
  Har aldrig sett på maken på sådan otroligt substanslös och inskränkt kommentar! Kärringar…!

  Svara
 • Vad är han känd för egentligen? Så överdrivet fjollig, har inget emot bögar men när jag hör honom på Postkodmiljonären byter jag kanal. Har också hört det där med Paow.

  Svara
 • Googlade, han vann tydligen i Ung och bortskämd. Vilken merit…

  Svara
 • Han är utbildad socionom, barnboksförfattare & programledare. Tycker han är helt fantastisk, som kämpar för att alla ska få vara sig själva, utmanar normer & könsstereotyper. ❤🙏

 • Synd att han inte jobbar som Socionom, behövs ju. Hur många böcker har han skrivit?

 • Märkligt att så fort någon inte passar in till 100% i normen så kastar man skit. Du känner honom ju inte alls.Jag tycker han verkar vara en härlig person som inte alls är känd genom någon annan utan mycket väl står på sina egna ben.Överdrivet fjollig? Va e de för kommentar asså? Hur e man då om jag får fråga? Fortsätt att va som du är Daniel. Världen behöver fler glädjespridare som du. Vad beträffar ung och bortskämd: tror ni inte det programmet precis som alla andra dokusåpor vinklades en hel del? Det är ju det som är grejen med såporna. Att få människor att spela en överdriven roll så att det ska bli bra TV. Att vi som tittar ska få något att prata om. Världen behöver fler människor som vågar vara sig själv!

  Svara
 • Alla har väl rätt till sina åsikter. Precis som Daniel som säger att han inte gillar att trängas med Sossar på tunnelbanan…

  Svara
 • Att få människor att spela en överdriven roll? Är man sig själv då?

  Svara
 • Omg.. Agneta du kanske ska läsa igenom innan du trycker på skicka ?hela kommentaren är ju fullständigt motsägelsefull 😆

  Svara
 • Så avundsjuk att du kan äta så mkt skräpmat och vara i så bra form! 😊

  Svara
 • Fast bara för att formen på utsidan är bra så tar insidan skada av för mycket skräpmat..

  Svara
 • Älskar att gå på bio, MEN hatar popcornlukt, luktat avskyvärt ! Förstör helt den mysiga känslan att gå på bio. Vet att jag inte är ensam om den känslan. Har svårt att förstå att vuxna människor måste äta när man går på bio. Det är ett förfärligt smaskande och krafsande hela tiden. Huvvaligen !!

  Svara
 • Lukten av popcorn (men inte baconsvålar, vad är det ens??!) kan jag stå ut med men inte detta himla smaskandet och krasande ljudet!
  Går ju inte att äta popcorn tyst så ät dom hemma!

  Svara
 • Bättre att kolla på Netflix hemma. Då kan man gå på toa, dricka vin 🍷och prutta bäst man vill😉

  Svara
 • Haha, den var bra, känner igen mig!

  Svara
 • Ja, el hur? Och dessa gånger man fått en giraff 🦒på sätet framför så man måste hålla på att vrida sig för att se något🙂 ( inte deras fel såklart).

 • Hehe vad olika man kan vara. Jag personligen älskar popcorn och popcorndoft! Jag får en sådan myskänsla i hela kroppen bra av att går in på en bio och mötas av de varma härliga dofterna. Att småmumsa så tyst man kan där i mörkret är ju halva nöjet:) Däremot kan jag tycka upplysta mobilskärmar kan störa när mörkret faller och man ska in i filmens värld. Hoppas du kan njuta ändå av bio för godis hör till för många.

  Svara
 • Jo, jag kan eg också tycka det luktar gott med popcornen på bio. Mobiler? Dessa som glömt ha dom på ljudlös, gah. Och dom som ska prassla av pappret på godiset. Längesedan jag var på bio men ser fram mot Topgun 2🙂

  Svara