Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:42 | januari 18, 2022

NEW YORK

God morgon min vän. Här har dagen grytt och vi är alla uppe och äter frukost och gör oss klara för skola och jobb. Hela klanen, även William är hemma.

Jag kom hem igår morse från en weekend i New York. Åkte i torsdag morse så jag hann ställa om mig lagom till att jag skulle hem så är väldigt jetlaggad.

Men helt klart värt det. En helg av galet mycket god mat, mysigt hotell, promenader längs med New Yorks coola gator, vänner och skratt.

För att resa behöver man vara fullvaccinerad, testad negativt för corona samt bära ansiktsmask hela tiden. Så ingen sjukling finns då på Arlanda eller på flyget iaf. Tillägger också att när jag kom hem direkt gjorde ett coronatest (inte hemtest själv utan bokat tid) som visade negativt.

New York var också hårda med vaccinationspass och mask. Men allt var öppet, restauranger, baren, butiker, och stämningen god.

Hasade runt i morgonrock och åt frukost på rummet.

Balthazar är ett favvoställe. Det och Pastis. Alltid massor av folk, liv och rörelser samt väldigt god mat.

Där äter jag gärna lunch eller brunch i NY.

Hittade ett nytt härligt ställe som jag lätt kommer besöka igen. En restaurang inne i en stor, flera våningar hög, inredningsbutik. RH.

Där åt vi också gott en av dagarna.

Stora chokladkakor till efterrätt.

Överallt små uteserveringar utformade på olika vis. Coronasafe.

Här liggen La Esquina. En annan favorit, men hit går man på kvällen och äter mexikanskt och dricker drinkar.

Väääärldens godaste majskolvar. Åt dom för några år sedan och ha längtat tillbaka sedan dess.

Sista kvällen var vi ett gäng på Fleur Room. En rooftop bar med fantastisk utsikt.

Redo för hemfärd. På återseende NY!

Igår blev det bio med mina tjejer… Sing 2. Åh så bra den var!

Önskar dig en fin dag.

Allt Gott ♥️


62 kommentarer62 kommentarer om “NEW YORK”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vem åkte du med? Du brukar vara så frikostig med foton på både dig och dina vänner men denna gången är det bara foton på dig själv. Är det någon som är hemlig som du åkte med?
  Hoppas ni hade kul!

  Svara
 • Du svarar ju på din egen fråga. Om någon inte vill visa foton på en annan person finns det en anledning till det, precis som du skriver! Så varför fråga?? Låt henne ha ett privatliv också.

  Svara
 • Instämmer helt med föregående talare. Dock förstår jag för mitt liv inte hur du vågar ge dig iväg. Ifall man testar neg vid boarding hem,

  Svara
 • Att vara nyfiken är naturligt, att ställa en fråga likaså. Du har inget med min nyfikenhet och mina frågor att göra.

  Svara
 • Att vara nyfiken är naturligt, att snoka är det däremot inte.

  Svara
 • Nähä du minsann, du har inte lov att lögnaktigt påstå att jag snokar. Att ställa en öppen fråga på en öppen blogg, och utan något som helst krav på svar, är ingalunda att snoka. Mer öppet än så kan det nog inte bli. Du behöver nog läsa på om ordets betydelse, vilken du inte kan ändra på som du vill. Och inte heller du har något att göra med min kommentar. Skriv egna kommentarer till Hannah och lägg dig inte i andras.

 • Synonymer till snoka: leta i smyg, rota, spionera, söka, genomsöka, luska, gräva, nosa, spana, titta efter, leta.

  Exakt vad du gör! Rotar runt i någon annans privatliv när personen uppenbarligen inte vill dela med sig eftersom hon då hade gjort det. En liten luskare som försöker anklaga andra för att ljuga. Otrevligt på så många sätt!

  Snokar du öppet får du också ta att du får kommentarer om det.

 • Lite så 🙂

 • Som du själv skriver så är den gängse betydelsen av snoka att man söker information i smyg på mer eller mindre otillåtna sätt. Inte alls vad jag gjorde. Jag ställer frågor på en blogg, något hundratals människor gör varje dag. Hade bloggerskan absolut inte velat ha frågor hade hon nog sagt det. Jag undrar varför det är så viktigt för dig att påstå att jag är en snokare? Låt mig kommentera ifred, jag gnäller inte när andra kommenterar saker till Hannah. Du tycker det är dåligt att fråga om resesällskap, det tycker inte jag. Acceptera det.

 • Helt legitim fråga Vivi !! Din fråga faller sig helt naturligt. Om hon annars delar frikostig på bilder av vänner och åker till New York och inte gör det så är det absolut en fråga man kan ställa. Faller sig helt naturlig. Finns inget snokade där inte.

  Svara
 • Det var en väldigt spontan tanke som jag skrev ner efter att jag hade tittat på de mysiga bilderna: inte ett endast glatt tjej-gäng foto som hon annars bjuder så frikostigt på.
  Frågan är fri och så även viljan att svara eller ej. Och naturligtvis gläds vi om det är så att Hannah har funnit en ny vän i sitt liv.

 • Jag tycker att Hannah balanserar sin blogg mycket bra. Hon är personlig utan att vara privat. Det rent privata tycker jag inte man frågar om. Det berättar personen ifråga tids nog om. Om hon vill.Det finns massor av andra frågor att ställa om resan men det rent privata tycker jag kan få vara privat enligt Hannahs egen önskan uppenbarligen. Det är inte alls LEGITIMT att fråga om privata saker. Varför skulle det vara det?Skulle ni göra det om det gällde en kompis face to face? Knappast …..

  Svara
 • Tack Agneta. Känner lite så jag också. Är personlig men privat. Så har jag alltid varit. Mycket mycket som sker i livet, tunga saker, glada saker, vilket jag inte skriver om…. Av respekt för andra människor, familjen men också för min egna integritet. Men bjuder på mycket och tycker det är härligt att skriva av sig både i nöd och lust 🙂 Stor Kram ♥️

 • Det är säkert inte lätt att få till en bra balans som bloggerska. Speciellt inte som att många vill veta mer och mer. Men att ställa en fråga i ett öppet kommentarsfält måste ju vara tillåtet. Annars blir det konstigt att ha ett kommentarsfält. Att ställa en fråga betyder inte att man förväntar sig ett svar. Det är upp till bloggaren att besluta om. Men att så många människor har åsikter om andras kommentarer är märkligt. Såvida det inte finns tydliga regler runt kommentarer så har man inget att göra med andras kommenterande. Man kan inte gnälla på alla som inte gör exakt som man själv tycker är rätt.

 • Tack för att Du delade med dig av din helg i New York ❣️ Jag har aldrig varit där men har en dröm om att åka dit…
  Önskar dig och din familj en fin vecka

  Svara
 • Håller helt med dig Vivi. Din fråga var helt legitim. Ingenting någon behöver hoppa på dig för. Sedan kan ju Hannah välja att inte svara vilket hon gör. Naturligtvis helt okej det också. Men i ett öppet kommentarsfält får man väl ställa en helt rimlig fråga utan att behöva utstå elaka kommentarer. Och, snoka gör man i smyg.

  Svara
 • Ja, snoka gör man absolut i smyg. Och jag accepterar inte att bli kallad för snokare när jag ställde en enkel fråga så öppet och transparant man bara kan göra det. Om Hannah har problem med frågor och kommentarer som ställs så får hon ju sätta upp ett regelverk runt detta. Om inte så kan man ju inte gnälla så fort nån skriver nåt som just jag inte håller med om.

  Svara
 • Å så härligt det verkar med New York! Har aldrig varit där, något att planera i framtiden????ha en fin dag❤️

  Svara
 • New York låter härligt även om jag just i dessa tider inte hade valt att resa. Känns för omständligt och risken att länder stänger ner är för hög. Är väl också en massa restriktioner när man reser in från utlandet till Sverige.

  Svara
 • Ja, du måste ha vaccinpass för att komma in i USA.

  Svara
 • Men huuuur drömmigt med NY?! Länge sen jag var där nu. Längtar så tillbaka.

  Svara
 • Lite nyfiken på om man var tvungen att ha ansiktsmask utomhus i NY?

  Svara
 • Nej det är man inte tvungen att ha. Då hade jag haft på mig det 🙂

  Svara
 • Hej fina du!! Är lite nyfiken på vart du har köpt din snygga tröja som du har på dig ( tro att du sitter på planet) ha en underbar dag kram på dig!????

  Svara
 • På Ombonat där jag jobbar. Men den är tyvärr slutsåld. Kram tillbaka ????

  Svara
 • New York, staden som aldrig sover. Längtar dit igen, men coronan ska lugna ner sej först. Min favorit stad ????

  Svara
 • Åh jag åker till NY i mars.
  Vilket hotell bodde du på? Behöver tips och är petig

  Svara
 • Bodde på The Greenwich Hotel. Mysigt men nästa gång bor jag heller i Meatpacking. Där finns massor av bra hotell. Dream är bra.

  Svara
 • Haha. Vilka kommentarer du får Hannah ???????????? Från fjortisar kanske? Eller iallafall vuxna kvinnor som beter sig som fjortisar ???? Du skrattar nog bara… New York! Har aldrig varit där men den staden verkar ju vara för cool och har allt möjligt att erbjuda. Vill åka dit nån gång. Ha en fortsatt trevlig kväll going. Kram

  Svara
 • VI är väldigt nyfikna på att veta vem din nya date är:) Hoppas det är någon som kan du vara lycklig me””

  Svara
 • Nej York e ju fint…men inte skall man resa nu i dessa tider. Men vissa människor tänker på sig själva bara och inte ändra…trist????

  Svara
 • Du måste helt enkelt vara en orolig själ. Flänger hit och dit. Stanna hemma och umgås med dina nära och kära och din underbara syster tills det lugnar ner sig med coronan…????

  Svara
 • Du är faktiskt en orolig själ. Flänger hit och…stanna hemma ???????? och umgås med dina bar och din underbara rara syster.
  Du hinner nog ännu resa

  Svara
 • Inte alls. Väldigt lugn och sansad i själen. Men älskar äventyr och att leva livet med vänner och familj.

  Svara
 • Jovisst det älskar jag oxå. Men i dessa tider så måste man tänka till 2 gånger innan man reser på nöjeresor. Eller har jag fel?

  Svara
 • Konstigt att skriva flera kommentarer i olika namn? Kanske du som borde se om ditt psyke 😉

  Svara
 • Fast Lola har ju rätt, tänkte du inte på det innan du åkte? Du verkar totalt skita i andra människor och restruktioner, samma saknär du var i Thailand för att skriva boken med din syster. Varför åka så lång till New York för att ”få ha det lite roligt”.

  Svara
 • En ide för er som gnäller kan ju vara att åka på Arlanda där kan ni nog få utlopp för erat tyckande.
  De som inte vill resa behöver inte och de som väljer att göra de följer de krav som krävs för vad jag vet är de inte straffbart att resa. Sluta läs en blogg som ni uppenbarligen bara vill gnälla i, förstår verkligen inte vad ni gör här.
  /Maria

 • Här är det rätt att skriva ris och ros. Och ska Hanna ha en blogg så får hon tåla det

  Svara
 • Men behöver ALRDIG tåla eller acceptera otrevliga vuxna människor eller elakhet överlag. Oavsett vem du är eller vad du gör. Men har man sunt förnuft och en god uppfostran samt är en vänlig själ så vet man det… men det saknar många tyvärr. Särkilt gömda i sin ensamhet bakom tangenterna. Sorgligt.

 • Det kom av misstag var inte meningen. Du svarar på de frågor man ställer dig och passar….resten bryr du dig inte om….Alltså lägg ner din ytliga blogg….resor, resor och drinkar…I DESSA TIDER. Fy skäms på dig. Att du har mage att sätta ut sånt på din blogg i dagens läge.

  Svara
 • New York har två sidor, turistsidan med god mat och Broadway. Och sedan en fattig sida med uteliggare och fattigdom, som turisterna inte ser. För att inte tala om alla avgaser med förorenad luft.
  Åker heller till Norrland, frisk luft och trygghet.????

  Svara
 • uteliggare finns överallt i new york . i central park . på 5 ave finns de massor . har sett å pratat me några .. så kom inte å säg att som turist inte ser uteliggare .
  åk du till norrland . åker hellre new york där ja känner mig tryggare än här i landet. poliser har du överallt i new york . här kommer dom inte ens om du behöver hjälp.
  har nog sett lite mer än dig i new york då min man är polis i new york.

  Svara
 • Tänker du ingenting på miljön?

  Svara
 • Visst är det fint att man får ha en egen åsikt…

  Svara
 • Resa så långt för så kort tid är sanslöst med tanke på hur snabbt vi går mot global uppvärmning.

  Svara
 • ”En person som flyger fram och tillbaka från London till New York genererar ungefär lika mycket koldioxidutsläpp som en person som värmer upp sitt hus i Europa under ett år. ” Jag har försökt posta detta tidigare, men det gick inte så om det dyker upp två gånger här så är det inte meningen att spamma.

  Jag förstår att individen sätter sitt eget behov före andras och att människan i grunden är en egoistisk varelse , men om alla även de som har ekonomiska förutsättningar, försöker tänka lite mer på alla jordens invånare och framtida invånare, innan det är försent. Så Kanske skulle världen få fortsätta vara den vackra plats den är lite längre.

  ????

  Svara
 • Jo mycket.

  Svara
 • Resor i dessa tider finns inte på kartan. Blev riktigt förvånad när jag läste att du åkt till NY…!! Nu vet jag att du gjort resor tidigare och inte verkar bry dig men ändå. Ja du måste vara en väldigt orolig själ som inte finner lycka i vardagen utan måste ut och flänga hela tiden.

  Svara
 • Det är ju faktiskt inte förbjudet att resa. Så det klart många kommer välja att resa till andra länder och kontinenter för nöjes skull. Men jag känner stort tvek till att visa upp denna typ av resa i sociala medier. Kan upplevas väldigt provokativt för många som är inne på sitt tredje år av att avstå denna typ av aktivitet. Så om det visas upp så kommer folk att tycka till.

  Svara
 • Håller med…inte alls förbjudet att resa om det är en måste, men sådana nöjesresor inte bra. Och att Hanna ids dela med sig oxå…????

  Svara
 • Carina, håller med dig helt!

  Svara
 • Ser ut som en helt fantastisk helg! Tack för att du delar med dig!

  Svara
 • hanna, har du alla 3 sprutor redan?

  Svara
 • Nej, väntar på att få ta min tredje.

  Svara
 • Hannah skall du också ta chippet när det kommer? (Chippet kommer antagligen vara istället för vaccinpasset)

  Svara
 • Vem hade inte velat spenderat tid med Hannah i New York! Men hur många booster shots krävs det innan folk fattar? 55 stycken eller mycket mer? Hur dyr ska diesel etc bli innan tioöringen trillar ner? Man made koldioxid (en del av fotosyntesen) är tydligen viktig för somliga. Men samtidigt dör Östersjön av andra orsaker, samt en känd kuststad vid Östersjön har tonvis med kvicksilver i hamnen. Osv När ska folk tänka efter? ”Sanning ska göra dig fri” sa historiens kändaste person. Där är vi inte än. Krävs 20% av befolkning för att en förändring ska ske./Dennis

  Svara
 • Vad magisk med New York. Jag hade velat fira min 40års-dag, men oklart om vi kan komma iväg.
  Hur är det på själva flygplatsen när man kommer fram? tar det långt tid/böckigt att gå igenom tullen nu när det gäller Covid?
  Kram!

  Svara
 • Min väninna såg Hannah tillsammans med en lång mörk man. En av hennes nya antar jag.

  Men hon är en vuxen, ogift, kvinna och får väl leva hur hon vill och med vilka hon vill. Det hade dock inte varit lämpligt att lägga ut bilder på hennes ’vänner’ på bloggen. Hon har stora barn som skulle kunna bli ledsna om de fick veta. Speciellt om dessa bilder skulle läggas ut på löpsedlarna. Det läxan har Hannah såklart lärt sig efter alla tidigare förhållanden/alla andra män som hon har haft genom åren.

  Svara
 • Tack för att du delar med dig från din resa till New York! Ser sååå underbart ut! ❤

  Svara
 • Vas menas med fullvaccad? Inte stannar det vid 2 och en boost?

  Svara
 • Ser härligt ut! Hoppas ni hade det härligt
  ( & att ditt resesällskap är en Härlig hunkig smaskig man) det är du värd
  Kärlek & uppskattning ❤️ Kram

  Svara