Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:23 | januari 24, 2022

Hemmaträning

God måndag min vän. Hoppas helgen varit bra och gjort dig gott.

Här har det varit en lugn och skön helg hemma. Inte gjort många knop. Mest bara slappat, ätit gott och myst med barnen. Har inte pallrat mig till gymmet men kört lite hemmaträning. Räcker med en matta, gummiband och hantlar så kan jag träna lika effektivt. Men liiite svårare att komma igång hemma och inte på gymmet. Men att göra något litet är bättre än inget 🙂

I lördags var vi bjudna hem till Ewa på tacomiddag.

Barn högt och lågt, skratt, flams och trams. Precis som jag gillar det.

Igår lagade jag laxpaket i ugnen med potatis. Alla barnens favoriträtt. Min med.

Morgonens visdomsord.

Önskar dig en bra start på denna vecka.

All Kärlek ♥️


5 kommentarer5 kommentarer om “Hemmaträning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snälla fina du. Ta hand om din kropp och själ och håll inte på med substanser.

  Svara
 • Du är så snygg i håret jämt, kan man bli annat när Catta varit i farten ☺️ Jätteduktig är hon. Det är du med som tränar hemma t o m. Tvärtemot mig. Jag tar hellre en chokladkaka eller chips 🙈 Ser ut därefter också, haha. Har blivit tjock och trivs inte alls med det. Trivdes bättre som smal och snygg. Din blogg peppar en att tag i vissa grejer. Allt från sortering till matlagning till träning. Love it! ❤️

  Svara
 • Hej!
  Maten ser fantastiskt🙂god ut måste jag säga.
  Nu blev jag en sådan där jobbig ”recept tant” 😂🤣
  Jag är så less på att ALLTID laga samma mat varje vecka😡🤬
  Tack på förhand och din blogg är så mysig

  Svara
 • Tycker också det är sååå trist att laga mat varje dag och det blir nästan alltid samma sak vecka efter vecka. Men nu har jag och Liv bestämt oss för att göra veckomenyer. Än har vi inte gjort det men vi ska 😁🥰

  Svara
 • Har lite brist på inspiration när det gäller matlagning, men den där laxen ser riktigt god ut. Har du något recept på den? 😊

  Svara