Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:41 | februari 5, 2022

Köpenhamn i mitt 🖤

God morgon min vän. Hoppas allt är väl med dig.

Jag har haft roliga och intensiva dagar i Köpenhamn med Jenny. Vi har gjort inköp och jagat nya snygga märken till Ombonat. Mässan var inte lika bra som vi hoppats på men vi känner oss ändå nöjda.

Har inte hunnit ta så många bilder eller skrivit men haft med dig varje dag i tanken 🙂

Nu ligger jag bredvid en sovande Vida och drar mig innan alla vaknar.

Två trötta tjejer. Landade sent igår kväll så vi kom inte isäng förrän efter midnatt. Det blev hämtmat och film sen låg vi där i soffan och orkade knappt krypa till sängen.

Har gått många mil i veckan, ätit gott, skrattat mycket med Jenny och verkligen haft härliga dagar. Men är helt slut också. Så trött.

Köpenhamn är en så vacker och roliga stad, man får inte nog. Trots långa dagar på dom olika mässorna så strosade vi ändå runt på stan med värkande fötter. Tog vara på varje stund. Men sista kvällen blev middagen i sängen. Chips och saltlakrids och så lyssnade vi på musik från tonårstiden och var nostalgiska 🙂

Vi bodde på mysiga Sanders mitt i hjärtat av Köpenhamn.

Kaffe i väntan på vårt rum tidigt i tisdags.

Smørrebröd åt vi mycket 🙂

Älskar alla byggnader. Det är så mysigt. Har bestämt mig för att snart åka tillbaka. Gärna till våren då solen skiner och besöka Nyhavn. Kan ju vara det trevligaste stället när solen skiner.

Njöt av ljuvliga frukostar varje morgon innan jobb.

Så mycket snyggt som komma skall.

Tacksam för fina dagar och världens bästa chef och vän i Jenny tar jag nu helg.

Tack för att du finns.

All Kärlek ♥️


7 kommentarer7 kommentarer om “Köpenhamn i mitt 🖤”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad roligt att få uppleva Köpenhamn. Danskarna verkar så glada. Nu skiner solen och snön är borta. Kanske våren kommer i mars. Kram. 😊

  Svara
 • Vilken mysig vecka ni har haft i mysiga Köpenhamn, vi är ju där lite då och då . Min man är ju från Köpenhamn ❤️ Sitter faktiskt just nu och planerar in ett par dagar till Våren , kanske ses vi vem vet 😅 tack för tips på Hotell ska genast kolla upp detta . Perfekt att det ligger precis i smeten . Ha en fin mellolördag med tjejerna ❤️

  Svara
 • Så mycket snygga kläder jag ser på bilderna. Roligt med kläder. Det är så kul att shoppa kläder och skor. Köpte ett par nya skor till mig och min systerdotter på Scorett. Dem har ju bara så himla mkt fint. Lite dyrt bara. Men ibland slår man till… Ikväll är ju Melodifestivalen. Ska inte kolla då jag jobbar tidigt imorgon så det blir sängen för mig senast kl åtta 🙈 Ha en finfin kväll going 🧡🤍🤎

  Svara
 • Åh vilken härlig tripp ni har gjort, och den stickade tröjan på bilden är ju så snygg. Hoppas ni valde ut den. Här blir det fika och loppis idag.
  Ha en fin söndag!

  Svara
 • Saknar så inköpen från tiden då jag hade butik. Så mysigt att titta på och köpa in alla vackra kläder till sin butik och Köpenhamn åkte jag alltid till 2-3 ggr om året så en saknad … Förstår därför att ni hade en mysig helg där och har ni köpt in den blusen från Frame får jag nog besöka er när jag kommer till Sigtuna nästa gång.
  Kram
  Michela

  Svara
 • Du är såååå välkommen ♥️ Kram!

  Svara
 • Köpenhamn är en sådan underbar stad!

  Svara