Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:37 | mars 3, 2022

Rädsla

Förlåt min vän. Förlåt för min frånvaro. Blev glad att jag var saknad iaf 🙂 Tack.

Vet inte varför jag inte kommit mig för att skriva. Har haft så mycket tankar och ångest inom mig. Har sedan jag var barn haft en fruktansvärd rädsla för mig och har det fortfarande. Försöker prata och lugna mina barn som känner likadant.

Men det är svårt när kriget är så nära. Rädsla, sorg och förtvivlan. Barn som flyr, dör och upplever kriget på riktigt. Här och nu. Just nu har mina barn lov, vi befinner oss i vår bubbla av trygghet. Jag tar vara på det, känner tacksamhet och försöker faktiskt njuta och låta barnen också göra det.

Det har varit dåligt väder här i Spanien men igår kom solen och värmen. Slappar runt med Vida och bara myser. Tränat, hängt vid poolen. Men inte gjort så många knop.

Liv är i fjällen och åker skidor. Hon uppdaterar mig varje dag med bilder och FaceTime-samtal. Hon har det så kul men jag har fått prata med henne mycket om kriget och försökt stilla hennes oro.

Pyjamas och kaffe. En bra kombo dessa slappa dagar.

Var i Estepona häromdagen och åt middag på en ny Trocadero som ligger nere vid havet.

Ett av mina favvoställen här.

Ett fat med solsken. Älskar att plocka in citroner. Så fint att titta på och doftar så gott.

Njuter.

Grillade havskräftor vid havet var också njutbart.

Var en sväng till Malaga igår. Så mysigt stad. Har aldrig varit där tidigare mer än på flygplatsen.

Så trevligt.

Hela min snygga outfit har jag köpt på Ombonat. Kavaj och tröja Gestuz och galet snygga skinnbyxorna från 2NDDAY. Skorna är dock från Zara.

Hoppas du mår bra och får en fin kväll.

Nu lovar jag att höra av mig snart igen 🙂

All Kärlek ♥️


24 kommentarer24 kommentarer om “Rädsla”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Känner precis likadant.
  Får liksom panik och allt låser sig.
  Men jag vill ju inte sprida rädsla eller hat till mina barn.
  Försöker fokusera på praktiska saker och träning för att försöka hålla tankarna samlade.
  Kram

  Svara
 • Vi har effektiva Reductil som dämpar aptiten/suget och ökar motivationen som leder till en effektiv viktminskning på lång sikt. Väldigt populära. Rabatt idag   https://kopareductilonline.wordpress.com/prislista-kopa-reductil-online/  

  Svara
 • Ja, du har varit saknad Hannah 🤍 Det gnager en oro i mig också och rädsla för krig här också. Det är inte omöjligt och det känns närmare än nånsin nu. Men jag vill och tänker inte hata utan lever på som vanligt trots att det känns konstigt inombords. Som att inget hade hänt/händer. Jag kan inte ens föreställa mig vad folket och barnen i Ukraina går igenom nu. Jag ber till vår allsmäktiga Gud att allt detta lidande får ett slut… Vare sig det är krig eller andra katastrofer. Han ser och hör allt och Han är rättvis. Ögonen tåras nu av allt som sker i världen. Det är en tröst att vara troende i dessa moment. Att man vet att nåt annat bättre väntar och jag finner sån ro. Ha en trevlig kväll Hannah och alla ni andra här inne! Det ska jag ha för vi kan inte bara ge upp utan fortsätta leva och sprida kärlek 🤍🤍🤍

  Svara
 • Fint sagt D..❤ va rädda om varandra 💞💞

  Svara
 • Fint skrivet av dig D ❤️ Jag håller med att vi alla måste fortsätta att leva. Vara rädda om varandra, och se våra medmänniskor. Jag ber också varje kväll till allsmäktiga Gud. Han är rättvis. Och till dig finaste Hannah ❤️ Du har varit så saknad. Skönt att du är tillbaka. Kram,och var rädda om varandra ❤️

  Svara
 • Alltså förlåt, men kan inte låta bli att hänga upp mig på att du skriver att Gud är rättvis. Vart i allt det fruktansvärda i det som händer idag, är Gud rättvis???? Hur kan han vara rättvis, eller rent ut sagt vara god, om han nu accepterar allting som händer i vår värld. Som du förstår, så är jag inte trogen. Och det här är ingen kritik till din själva tro, men att säga att Gud är god och rättvis, är ett hån för alla som är utsatta för krig, våld, fattigdom mm. OM Gud nu ens finns, så verkar han ju inte vara en speciellt trevlig snubbe, då han tillåter allting som sker, ske……

  Svara
 • reagerar lika som du – har svårt att se nån rättvisa i det som sker i Ukraina just nu. Vad har dom gjort för att förtjäna detta? Är det verkligen rättvisa som skipas?

 • Känner samma sak… är det inte det som är ”Teodiceproblemet”? Väldigt svårt att se en rättvisa & mening med det som sker…🙏😔

 • Gud styr inte över människors fria vilja. Ok.? Ta en sväng på ”byn” istället för att förorena Hannas blogg med att ständigt leta efter fel i allt i henne.

 • Måste tillägga att du är vacker som tusan.

 • Håller med, helt obegripligt att folk 2022 tror på någon ”han” som styr över människor 🙄

 • Grejen är du kanske ej är troende..om du visste vad bibeln ändå berättar lösningen på alla dessa problem

  Önskar dej allt gott❤

 • Nettan: ”På byn”? Nu är det sannolikt fler som bor i byar som tror på gud än stadsbor.

 • Liisa, jag håller med dig om att bibeln säger en massa spännande saker som stämt/stämmer in på mycket. Det jag menar är bara att det är så läskigt när folk står och gråter och tittar upp i himlen och säger -om gud vill så blir allt bra, gud bestämmer osv… nog om detta nu, ville bara förklara mig och vet om att det är svårt det här. Att diskutera med troende människor kontra icke troende är inte lätt och jag respekterar fullt ut din tro. Reagerar bara precis som ovanstående när folk springer för sina liv att då blanda in gud och prata om att ”han” ser allt och han är rättvis? En ”han” hur vet man det? Därav min kommentar ….

  Allt gott till dig med💕

  Allt gott till dig med💕

 • Bara konstigt att under Hannas inlägg om Rädsla vilja trycka till henne med att hon är troende & sen håna (Över 80 % jordens befolkning tror, många för dej att håna). Dina kommentarer är opassande det finns andra forum för personer som dej, att skriva på

 • Trycka till? Oj oj..

  Gillar hannahs blogg och kommer att vara här och ” tycka” till så länge inte bloggerskan kastar ut mig;)

 • Att vakna 5 på morgonen, undra hur natten varit i Ukraina. Vad som händer framåt. Det kom så nära och det är nära på så många sätt. Varför? Maktbegär, beundran men det blir ju aldrig äkta för den som genom falskhet slår sig fram och tvingar på andra sin egen storhet som egentligen består av lögner och att psykologiskt kränka ett annat folk. Det har ju aldrig fungerat o kommer inte fungera nu heller. Stödet är massivt och att få kloka ledare ett måste. ♥️

  Svara
 • Det är ofattbart hur en 🤡 kan få så många att tro på hans fantasier!? Men wow vilken president Ukraina har💪🏻 🇺🇦 Tyvärr gjorde jag som många andra, kollade skyddsrum…men det var kanske inte så lugnande att göra för Sigtuna hade knappt några😱

  Svara
 • Bor du på hotell eller i radhuset du bodde i då du pendlade? Här visas det kartor på var skyddsrummen ligger. Bäst att tänka på något annat.

  Svara
 • Tyvärr valde Ryssland fel ledare för 20 år sedan. De var på väg i något mer demokratisk riktning. Sorgligt att se hur det är en aggressiv diktatur som straffar människor som vill att andra ska leva ett gott liv. Stackars människor som inte får del av rikedomar. Finns inget bra med diktatur!! Bara elände för den lilla människan på jorden.

  Svara
 • Vad är det för modell på de galna snygga byxorna? Älskar din outfit!

  Svara
 • Oj, vad jag längtar utomlands när jag ser bilderna! Fyller snart 50, så kanske det blir en sista minuten.
  Vill bara att det ska bli ”enklare”, så man slipper fixa intyg och ta covidprov osv 🙂

  Svara
 • Härliga bilder från din semester, och vilken snygg outfit utanför hotellet. Men jag tycker att det är många långa pauser i bloggen, och förstår att du har massor att göra som enstamstående, men jag saknar dig i alla fall.
  Ha en fin vecka, kram!

  Svara
 • Vi har effektiva Reductil som dämpar aptiten/suget och ökar motivationen som leder till en effektiv viktminskning på lång sikt. Väldigt populära. Rabatt idag   https://kopareductilonline.wordpress.com/prislista-kopa-reductil-online/  

  Svara