Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:49 | mars 9, 2022

Ljuva toner

Hej min vän. Allt väl?

Jag ska till jobbet strax men tar mig en liten stund på sofflocket och skriver till dig.

Åt även frukosten här. Tittade ut genom fönstret och gladde mig åt solen som så fint tittade fram bakom trädtopparna och lyste upp marken på baksidan.

Igår piggade jag upp min dag med en härligt rosa tröja. Nu vill jag lägga undan alla svarta mörka plagg och välkomna härliga ljusa, glada färger.

Ljuva toner.

Igår hann jag inte med någon träning. Ville snabbt hem efter jobbet och mysa med barnen. I måndags körde jag dock ett hårt pass. Provade på crossfit för första gången.

Hårt och svettigt. Vet inte riktigt om jag gillar den typen av träning men ska ge det några gånger till. Kanske blir jag hooked, som så många andra, eller så kör jag vidare på den träning jag känner mig bekväm med.

På begäran blev det caesarsallad till middag. Knaperstekt bacon måste ju vara det godaste på denna rätt… och parmesan. Gott.

Ha en nu en riktigt fin dag.

All Kärlek ♥️


10 kommentarer10 kommentarer om “Ljuva toner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fin du var i den rosa färgen (du är såklart fin i allt)! Känns som att våren är på gång när ljuvliga färger kommer fram på kläderna 🙂

  Svara
 • Jag har inte vågat mig på crossfit då alla som lägger ut bilder är muskulösa och lyfter tungt. Jag är rätt svag och kan absolut inte göra en pullup (kan inte ens öva på det nu pga impingement) så det känns läskigt. Berätta gärna hur det fortgår.
  Underbar tröja!!

  Svara
 • Crossfit är riktigt roligt när man väl kommer in i det. Jag har hållit på i snart två år och mår så mycket bättre i både kropp och sinne än vad jag gjorde innan. 😊

  Svara
 • Ombonat – wow – så himla mycket fina skor och kläder. Jag blir som galen av sånt. Jag som är så tjejig av mig. Jag köpte en lite mörkare rosa skjorta på H&M igår. Den är lite oversize och jag ska ha skärp i midjan till. Blir snyggt. Ja, snart är våren på g… Vet inte om jag längtar eller om jag vill stanna tiden 😊 Med tanke på vad som sker. Hursomhelst så blir man ju glad av bara tanken på vår. Kram goa Hannah ❤️ Love your blog 🥰

  Svara
 • Man känner alltid hur mycket barnen betyder för dig och det är så fint. På ett äkta sätt. Duktig på laga mat är du med ! 🙂 Modig du är som provar cross fit! Grymt ! Välkommen ljuset, rosa. Love it! Kram

  Svara
 • Du passar verkligen superbra i uppsatt hår, det borde du ha oftare! 😍

  Granolan såg jättegod ut, vad är det för märke?

  Svara
 • Jag undrar också vad Granolan heter? Vad är det för märke?Ser ut att bara vara en massa nyttigt i. 💚

  Svara
 • Hej fina! Jag älskar övningar med kettelbell. Crossfit känns som man blir manisk och jag är lite rädd för det. Kram på dig

  Svara
 • Det borde du göra för jag råkade tappa en 5kg kettlebell på min killes ena pungkula så den krossades 😬 Nu har han ju en extra så den fungerar och vi har fått barn 🙏 så var försiktiga därute.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Var kommer din rosa tröja ifrån, ombonat? Jättefin färg !!

  Svara