Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:38 | mars 19, 2022

Pyjamasdag

God helg min vän. Vad har du för dig denna härliga vårdag?

Här hemma sov vi länge. Vi vaknade vid 11. Kanske för att vi låg och kollade The Island Sverige till 02 inatt 🙂

Talang såg vi också och gladde oss åt att Aron tog hem första platsen med sin fantastiska sång.

Göttade oss med detta framför Tv:n.

Veckan har varit bra. Mycket folk och kul i butiken, jag har varit i stan och fikat med min fina Marre, fixat utväxten hos ytterligare en fin vän, Catta på Creative Headz, tränat och planerat in lite bra samarbeten nu i vår.

Lois-jeans och skjorta samt kofta från Ombonat.

Älskar att jobba i denna mysiga butik, träffa nytt folk, hjälpa till, få vara kreativ och fixa med inredning och kläder.

Drack en så god kopp när jag fikade med Marre. Dirty Chai. ChaiTe med en shot espresso. Finns så mycket inne i storstan som vi inte har här ute på våra fik 🙂

En fin kall blond färg. Catta la massor av folieslingor på min utväxt och sedan en nyanseringstvätt för att få en kall fräsch färg i hela håret.

Syrran var också där och fixade barret.

Vida och Liv hade pyjamasdag på skolan i fredags. Härligt ju. Vi borde alla få oss en obligatorisk pyjamasdag. Stora som små.

Så här god frukost åt vi idag.

Nu ska vi ut i solen.

Grannar tvättar bilar och fixar på sina uteplatser, själv blundar jag för det ett tag till 🙂 Ut i solen ska jag men allt får vara lite som det är ett tag till.

All Kärlek ♥️


9 kommentarer9 kommentarer om “Pyjamasdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här