Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:47 | mars 25, 2022

Vildvittror

God morgon min vän. Hoppas allt är väl.

Har du en bra vecka?

Jag har dukat fram frukosten och smitit in i sovrummet igen och skriver till dig när barnen äter. Det är så varmt och gott här under täcket 🙂

Men ska upp och göra mig en stor kopp kaffe strax. Kan längta efter min morgonkopp.

Igår avslutades dagen med kalas. Kakan fyllde två år igår och fick en tårta av Caesar och skinka.

Vidas masterpiece.

Tjejpakten.

Ikväll har Liv kompisar som ska sova över så jag och Vida ska ha myskväll. Vi har planerat allt från mat och godis till vad vi ska göra och var vi ska sova. Det ser jag framemot.

Har haft härliga dagar på jobbet. Jag har lärt upp en tjej som ska hjälpa till i butiken när det behövs, packat upp och fixt med massor av fina vår- och sommarnyheter och träffat glada köpsugna kunder.

Min lunch var inte lika härlig dock. Har tröttnat på denna tonfiskrätt, känns verkligen som kattmat och smakar nog snarlikt 😉 men perfekt att ha med till jobbet. Behöver varken vara i kylen eller värmas.

Minns du att jag tränade pilates när jag bodde i Spanien? Hittade den träningsformen där och blev hooked. Har gått på pass här i Sigtuna på WE men inte riktigt likadant för vi har inte tränat på själva pilatessängen.

Men nu har instruktören Ulrika öppnat en liten pilatesstudio med sängarna och man kan boka pt-timmar med henne där.

SÅ BRA!!!

Jag bokade genast upp två dagar i veckan då jag kör med henne.

Ser ut som Fifty Shades of Grey, Mr. Greys, hemliga rum 🙂 men ett så hett möte hade jag inte. Svettigt dock.

Kika på hennes sida på Instagram @thepilatesplacesigtuna om du inte vet vad det är. Sen kör jag på gymmet ett par dagar utöver detta.

Gött för kropp och själ.

Fick upp dessa bilder som minne igår. Tårarna kom direkt upp i ögonen. Har så svårt att titta på bilder på mina barn. När pojkarna var små och dom här två. Dom gosiga små kropparna, doften, deras små oskyldiga skratt… zoomade in på bilden på Vida vid solnedgången och kunde känna doften i den där lilla nacken 😭😭😭😭

Så Vackert nere vid strandpromenaden här i Sigtuna. Ta dig en tur hit i helgen och njut av solen och kom in och säg hej till mig på Ombonat vetja 🙂

Jesusfåglar, som går på ”vattnet” och vildvittror. Det kan man iaf tro när man hör slutet 🙂

Nu är det dags för min stora kopp kaffe.

Önskar dig en fin dag.

Allt Gott ♥️


17 kommentarer17 kommentarer om “Vildvittror”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vet så väl Hannah att du brukar skriva om vemodet när du ser gamla bilder på dina barn❤️ Jag har en ljuvlig 1,5 åring hemma och önskar att jag kunde njuta mer här och nu. Matkrångel och dålig tillväxt gör att jag bara oroar mig och känner oro och ångest. Vill bara att han ska bli äldre och att allt ska bli bra. Kommer ångra mig när vi väl är där att jag inte kunde njuta av det jag har💔 Tack för en fin blogg. Du är klok och vacker.

  Svara
 • Haha ja men då tar jag lite sånt till min underviktiga 1 åring😂😘

  Svara
 • Oj ger du tårta till dina hunder? Det ska du inte göra för de kan bli dåliga. Misshandel!
  Övrigt så äter du alldeles för dålig mat och massa sötsaker dagligen. Önskar jag kunde säga det face to face nästa gång vi ses.

  Svara
 • Jag och alla mina 200 vänner som har hund ger våra hundar tårta dagligen och ingen hund har någonsin blivit dålig av detta!!!

  Svara
 • SavFIS om du öppnar ögonen och läser så står det att det är en tårta från Cesar. Cesar är hundmat och den är toppad med skinka och hundgodis. Ingen misshandel utan ren kärlek. 🌬🐶

  Svara
 • Gå o lägg dej

  Svara
 • Haha, skulle du vilja vara snäll och förklara hur det kommer sig att du blir så upprörd ifall Hannah nu skulle välja att äta godsaker varje dag. På vilket sätt påverkar det dig??? Vill verkligen veta, för jag kan inte låta bli att bli fascinerad av personer som totalt stör sig på saker som andra människor väljer att göra, så att du till och med skulle vilja säga det face to face. Vill ärligt veta hur detta kan påverka dig som person, hur andra väljer att leva sitt liv, för hon skadar ju knappast dig genom sina livsval….

  Svara
 • Vilket härligt vårigt inlägg, du har en sån fin ”feel good” blogg Hannah!❤🙏☀️ Den tårtan hade min lilla moppis också älskat, Grattis till
  finaste Kakan🥳 Får en sån obehaglig olustkänsla av en persons påhopp här, nästan psykopat stalkervarning. Hoppas hon inte kommer träffa dig, som hon indirekt hotar med. All kärlek till dig Hannah & Tack för dina fina ord❤🙏

  Svara
 • Grattis mysiga goa Kakan!
  Det ser ut att vara en god tårta om man är hund:)
  Pilates är en väldigt bra träningsform tycker jag som passar många, jag gillar mest att bara använda kroppen utan redskap. Bra att det finns olika former så man kan välja sin favorit. Jag gillar winsor pilates som man kan göra hemma också. Man känner att kroppen blir starkare och smidigare snabbt och det gillar jag som inte är så förtjust i träning;)
  Trevlig helg önskas.

  Svara
 • Hej fina. Grattis till Kakan. Underbara bilder,så skönt med lite sol och värme. Önskar dig en riktigt fin helg. Kram ❤️

  Svara
 • Fina du ❤️ Din blogg sprider så mkt glädje 😊 Så varm och lättsam 🙌 Hade gärna kommit till Ombonat om jag inte bodde 400 km från Stockholm. Hade överöst dig med komplimanger. Hehe 🥰 Önskar dig och dina tjejer o killar en trevlig helg 🤍

  Svara
 • Självklart ska Kakan få en tårta på sin födelsedag🐕❤ Min Hero fick sin fjärde i januari 🎂 (och han mår bra om någon undrar).Du får ha en fortsatt trevlig kväll med dina barn🌟 jag har följt dig i massor av år och du har alltid skrivit så fint på din blogg både vid upp och nedgångar och ändå behållit din integritet det beundrar jag dig för.🤗❤

  Svara
 • Självklart ska doggy dog ha tårta 🎂 på sin 3års dag, tokigt vore det annars 🥰
  Alltså morgonkaffet är det bästa, laddar alltid bryggaren på kvällen så det är bara till att trycka på morgonen och vips så är kaffet klart.
  Trevlig helg alla🤗

  Svara
 • Vilka underbara vår/vinter bilder du har tagit . Visst är det en härlig tid nu med mycket längtan och förväntan. Jag hoppas att du får en rolig och mysig helg. Här blir det hundpromenad, matlagning och mys.

  Svara
 • Man blir alldeles varm i själen och hjärtat av din blogg. Kram Sofia

  Svara
 • Tack Sofia ♥️

  Svara
 • Hej, läser din blogg för den innehåller,mer än bara yta och fasader (: vart köper du den färdiga tonfiskburken/röran.
  Kram på dig

  Svara