Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:38 | mars 27, 2022

Hårfager

God söndag vacker. Hoppas du mår bra och har en skön helg.

Jag sitter i ett tyst lugn och dricker mitt kaffe. Alla sover fortfarande. Huset är fullt så det hade varit allt annat än lugnt om klockan varit mer än nio 🙂

Mio, Liv samt av två hennes vänner, Vida och Kakan sover gott.

Kaffe och pyjamas. En bra start på dagen.

Strax ska jag ner och städa och fixa innan jag öppnar Ombonat.

Måste dammsuga för det blir så grusigt forfarande. Ser framemot grusbilen som sopar gatorna rena och våriga.

Jag och Vida har haft Harry Potter-maraton. Hon har inte sett någon av alla filmerna om Harry. Förstår du vilken upplevelse! Hon blev hooked så klart. Så både i fredags- och lördagskväll blev det Harry Potter med all magi och spänning som bjuds på.

Gos.

I fredags sken solen härligt. Man såg verkligen hur skitiga mina fönster är. Det enda ”vårtecknet” jag gärna slipper se 🙂

Men det här jag kan lätt stå ut med att se på alla dagar i veckan.

En av helgens middagar blev tacos. I fredags så klart.

Man blir väl inte mer svennebanan än att äta tacos och titta på något av säsongens underhållningsprogram på fredagar 😉

Häromkvällen var jag hos Uliana på @artus_salong_ (där du hittar henne på Instgram).

Jag färgar och klipper mig hos bästa Catta på Creative Headz men fixar mina extensions hos Uliana då Creative Headz inte jobbar med den typen av extensions som jag nu har.

Gjorde alltid med keratinfästen förr i tiden och har saknat det. Lättare att sätta upp håret i olika frisyrer och sliter mindre på mitt hår.

Det är tunna slingor som man fäster med små små kertinpluppar. Som små riskorn.

Syns knappt.

Jag har min egna längt och fyller bara ut det för tjockare hår. På förebilden är det rätt nyans på håret. Solen hade gått ner när vi tog efterbilden så det blev ett konstigt gult ljus.

Nöjd.

Nu måste jag svepa kaffet och kamma mig. Plikten kallar.

Ha en underbar söndag och var rädd om dig.

All Kärlek ♥️


20 kommentarer20 kommentarer om “Hårfager”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Var förbi Ombonat och har för mig att det är stängt söndagar? Står även så på internet 🤫

  Svara
 • Öppet varje dag. Har nog bara missats att skriva ut det. Så välkommen tillbaka.

  Svara
 • Hej!!
  Jag läser alltid vad du skriver och tycker det är roligt – tack!!
  Nu undrar jag om du superkort – förstår att du har fullt upp och inte har tid att svara på allt – kan skriva ned vad du skulle rekommendera i Paris. Jag och min tonårsdotter ska också bo på det hotell som jag förstod att du gjorde i höstas (?). Undrar mest över restauranger och shopping. Supersnabba enkla tips vore jätteuppskattat!

  Hoppas du har en bra söndag!!
  Kram
  Ulrika

  Svara
 • Hej Ulrika, åh så underbart att få åka till Paris med din dotter. Hoppas ni får uppleva Paris på bästa sätt. Jag har tyvärr ingen jättebra koll men vi bodde på ett hotell som heter Chou Chou och det låg perfekt och var väldigt trevligt. Sen är latinska kvarteren ett MÅSTE. Så mysigt och finns en uppsjö av härliga fik och restauranger. Kram

  Svara
 • Hej och tack för svar!!! Vad kul att hotellet var bra – då behåller vi den bokningen!:)
  Surfar just precis på latinska kvarteren – låter toppen.
  Ha det så bra!
  Kramar

  Svara
 • Då vårsolen lyser ser man hur smutsiga fönster man har. Tur det är mulet idag 😀

  Svara
 • Förr ställde jag massor av blommor, hängde upp pyssel dottern gjort, i fönstren för att dölja och slippa putsa fönster. Men nu med Kärcher fönstertvätt så tar det bara några minuter att få rena fönster. Låter som en reklamannons😳 Bara ett tips 😀

  Svara
 • Tack för tips bästa 🙏🏼😁

  Svara
 • Hej,
  vart kommer din fina gråa poloklänning som du har på bilden ifrån?
  Mvh Mia

  Svara
 • Den är från Lisa Yang. Kram 🥰

  Svara
 • Tack, ha en fin dag!

  Svara
 • Läste ett tips någonstans om att inte tvätta fönsterna förens de sopat gatorna för att de blir smutsiga igen då, så nu sitter jag i lugn o ro och skyller på det när jag inte ser solen för all skit 😅

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag har följt dig i några år nu, men det är första gången jag skriver här. Först och främst ett TACK för att du delar med dig av din vardag, högt som lågt! 💕
  Sedan tänkte jag, när jag såg att ni sett Harry Potter-filmerna, att jag bara måste tipsa dig/er om två andra filmatiseringar av JK Rowlings böcker om ni inte sett dem – nämligen ”Fanastiska vidunder och var man hittar dem” och tvåan i serien som heter ”Grindewalds brott”. Båda filmerna finns bl a på viaplay och går i ”Harry Potter-anda”. Det skall tydligen bli totalt fem filmer.
  Såg nu precis att 3:an i serien har premiär på bio den 8 april; ”Fantastiska vidunder: Dubledores hemligheter”!
  … och det här tipset kommer från någon som är 50+! 😂
  Önskar dig en riktigt fin vår! Kram

  Svara
 • Måste vara ärlig och säga att jag har haft vissa betänkligheter gällande löshår….men ditt är ju bara snyggt och beror nog på att ditt eget har samma längd
  Tumme upp

  Svara
 • Goas när de sopar gatorna det är det bästa vårtecknet 😃

  https://blogg.loppi.se/kina/

  Svara
 • Superfint hår👍👍👍 Går det att färga det hos annan frisör när du har löshåret med Kerstinfästena i?

  Svara
 • Tack 🙏🏼Ja, jag slingar mig hos Creative Headz och det går så bra trots keratinfästena.

  Svara
 • Stort tack för svar🙏 Du är superfin🤗

  Svara
 • Hej :)!

  Jag hade keratinfästen för många år sedan och tappade massor av hår och fick väldigt tunt efteråt.

  Har länge velat testa hairtallk. Så min fråga är slet hairtalk mkt mer på ditt hår än keraitnfästena?

  Tack för en fin blogg <3

  Svara
 • Jag tror det är väldigt individuellt, beroende på vad man har för hårkvalité. HairTalk är väldigt skonsamt och sliter heller inte så mycket. Men så klart är ju extensions inte optimal oavsett metod. Men vad står man inte ut med för att vara lite extra fin? 😆😆💓

  Svara