Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:55 | april 26, 2022

Det kan jag lova

Hej min vän. Jag lever! 🙂

Sorry, har haft så mycket i livet på många plan så jag har checkat ut en stund. Så kan det vara ibland och så har det varit ett tag. Livet har helt enkelt kommit emellan om dom få stunden jag haft då jag bara kunnat sitta ner på soffan så har jag somnat 😉 Nästan iaf.

Ibland kan personliga saker som händer ta över så man står lite handfallen och inte vet eller orkar nåt…. då hamnar fokus på saker som kanske inte är bloggen. Trots att bloggen är viktig så är den inte prio.

Men jag är glad för dig att du är här och kikar in men jag hoppas ju också så klart att du förstår att mitt liv är mer än det som du läser och ser här.

Gillar dock att skriva av mig och berätta smått och stort som hänt i mitt liv… och så fort jag faktiskt börjar skriva så märker jag hur lätt och naturligt det faller mig så pauserna borde inte bli så långvariga.

Hm, vad har hänt sen sist då? Mycket jobb både på Ombonat och i kyrka samt roliga samarbeten som komma skall, jag har så klart tränat, tagit hand om hus och hem, tvätt och mina barn. Jag har också hunnit med en sväng till Åre och firat min vän Lenita som fyllt år. En tjejhelg med firande, skidåkning och väldigt många roliga händelsen som vi kommer minnas och le och skratta åt i ååår.

Påväg till jobbet förra veckan efterlyste jag grusbilen. Måtte den komma och sopa gatorna fria från grus och ge oss detta vårtecken.

Igår kom den till vår gata. Äntligen.

Lenita, Marre, Catta och jag redo att fara till Åre. Älskar er!

Lite chark och ett glas bubbel i solen. Hela helgen bjöd på strålande sol. Så ljuvligt varmt. Inte bästa skidåkningen, det ska gudarna veta (det är en helt annan och lång story), men annars full pott.

♥️

På söndagen, knappt två dygn senare, var det dags att ta tåget hem. Vi laddade med chips och dipp, mat, godis och annat gott för att klara den långa resan. Gött.

Hade sällskap av Liv en stund på jobbet igår. Det var mysigt.

Imorse var jag på ett frukostevent med Ole Henriksen som jag jobbar med.

Trots den tidiga timmen så var det väldigt trevligt. Kanske inte så tidigt om man bor i stan men för mig att hinna in i god tid måste jag åka i ottan.

Gillar så hudvårdsprodukterna från Ole och är glad att jag får jobba med detta roliga team.

En fräsch och god frukost bjöds vi på.

Vi fick även möte Ole Henriksen i egen hög person.

Så härlig och vild. Man kunde inte annat än bli glad och imponerad av allt han byggt upp.

Sen bar det vidare till kyrkan. Håller på för fullt att förbereda inför den stora försäljningen som går av stapeln lördag 7 maj. Mer info kommer så klart.

All försäljning kommer gå till behövande världen över, Ukraina, Indien och barn och familjer som behöver räddas.

Det kommer finnas så mycket fint. Jag lovar.

Nu ska jag sova. Är helt slut i kropp och knopp.

All Kärlek ♥️


24 kommentarer24 kommentarer om “Det kan jag lova”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hanna
  Alla förstår att du har mycket att göra men har man en blogg så ska den väl uppdateras oftare än en gång i veckan Rätta mig om jag har fel Ditt liv verkar i alla fall ha full rulle o det är kul Kram

  Svara
 • Du har fel, så jag rättar dig.

  Svara
 • Gena! Du har Rätt! Men oförutsedda saker kan hända såklart, och har man en välbesökt Blogg, så är det inte troligt att man förlorar läsare.

  Svara
 • Du har fel Gena. Bloggen uppdateras precis så ofta som bloggaren väljer att göra det.

  Svara
 • Finns det en regelbok för bloggning? Den har jag missat i sådana fall.

  Svara
 • Härliga bilder, hoppas du får en fin fortsatt vecka 🌹

  Svara
 • Helt sjukt att vissa förväntar sig förklaringar av en total främling på nätet när personen inte skrivit på länge. Då behöver man se över kvaliteten på sitt eget liv och göra det lite roligare…

  Svara
 • Håller med dig till 100%.

  Svara
 • Jag tror mer på att personen som skrivit och undrat varför Hanna inte bloggat på länge kanske uttryckt sig på fel sätt. Hon menar säkert bara att hon saknat Hannas uppdateringar. Det är ju en eloge till Hanna och jag tror att hon tar det på rätt sätt
  Då kan man ju undra varför folk måste gå igång på det. Att skriva: ”då behöver man se över kvalitén på sitt eget liv och göra det roligare”. Det är ganska elakt skrivet. Om man saknar Svenska Dagbladet i sommarstugan som man läser varje dag, bör man då förbättra kvalitet på sitt eget liv?? Detta är ju en struntsak att kommentera.

  Svara
 • Tack snälla Cilla bra skrivet av dig jag saknar hennes blogg O kvaliten på mitt liv är helt ok kan jag bara upplysa om till Anonym som inte vågar uppge sitt namn Elaka människor finns det gott om nu för tiden har jag märkt Kram till Cilla

  Svara
 • Cilla, vad glad jag blev över din kommentar. Du väljer verkligen att tolka något på ett positivt sätt. Det borde flera göra. Man har ett val. Ha en skön dag☀️

  Svara
 • Visst kan man mena så, men jag tycker det är en enorm skillnad på att skriva att man saknar någons inlägg och att kräva att en blogg ska uppdateras mer än en gång i veckan.

  Svara
 • Maja: Ge Dig! Nu går du till ytterligheter. Är du rättshaverist?!
  Jag trodde saken var lagd till handlingarna

  Svara
 • Ursäkta?! Varför skulle ”saken” vara lagd till handlingarna bara för att du har fått skriva din åsikt? Jag gillar Hannahs blogg och hoppas att hon fortsätter skriva, men jag skulle bli både stressad och omotiverad av främmande människor som kräver en viss frekvens i uppdatering. Hannah skriver när hon vill, orkar och har tid. Jag går varken till ytterligheter eller är rättshaverist.

  Usch, du Cilla är verkligen väldigt otrevlig!

 • Du är helt underbar💖💖💖denna världen behöver sånna som du trevlig helg från mej/😗

  Svara
 • Så härligt med sol o snö! Bästa tiden när man kan sitta o mysa i solen i backen men fortfarande åka. Ha en fin dag!

  Svara
 • Hej fina ❤️ Underbara bilder. Tycker att du bloggar precis när du har tid och ork. Klart man saknar dina inlägg,men när du väl skriver blir man glad. Ha en fortsatt fin dag.Kram ❤️

  Svara
 • Har Eva träffat kärleken? Förut var hon med titt som tätt i din blogg och dina tjej resor.

  Svara
 • Grattis till Ewa i sådana fall!

  Svara
 • Blogga när du får lust och tid till det! 🤩

  Svara
 • Välkommen tillbaks! Gör inget att inläggen kommer sällan,väger upp att dem så himla bra!😉
  Ha en fin dag kram Annie

  Svara
 • Tishafråga: Vilket märke har CC t-shirten? 🙂

  Svara
 • Vilka härliga bilder. Vad kul att Åre kunde bjuda på fint väder och visa Jämtland från sin bästa sida.

  https://blogg.loppi.se/kina/

  Svara
 • ❤Kan vi inte ha en trevligare ton här inne. Hanna skriver när,vad hon vill på sin blogg. Samhället/världen är grym ändå.
  Kram på dig Hanna,älskar din blogg. Följt dig och din syster i mååånga år. ❤

  Svara