Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:35 | maj 10, 2022

Gröna Lund

God morgon vacker. Hoppas du är vid gott mod och att veckan startat bra.

I helgen var det fullt ös. Hållit igång från morgon till kväll med jobb och aktiviteter.

Just nu dricker jag morgonkaffe och barnen har ätit frukost och tar det lite lugnt innan det är dags för skolan.

Morgonens budskap 😉

Vida och Kakan… Dom där två, Så gosiga. Sover alltid i sked.

Efter jobbet i fredags hämtade jag tjejerna och så fort vi in till stan och Gröna Lund. Där mötte vi upp Marre och hennes dotter Tilda.

Det bjöds ju på sommar och sol. Men Huvva vad kallt det blev framåt kvällen. Iaf för alla ungdomar som sprang runt i linne och shorts… som dom huttrade i karusellköerna.

Stockholm är bra vackert.

Våra modiga barn. Skulle ALDRIG åka FrittFall. Älskar bergochdalbanor men höga höjder och sånt som snurrar. Aldrig.

Gillar du att åka karuseller?

Vi kom hem rätt sent men hann mysa lite i soffan och prata om dagen. Tilda och Marre sov över hos oss för på lördagen skulle vi upp och förbereda försäljningen i kyrkan.

Jessica kom också och hjälpte till. Här är vi hela gänget redo att sälja till ett gott ändamål. Jessica, Tilda, mamma, Liv och Vida, jag och Marre.

Tack till alla som kom och bidrog till en bättre värld. Dom pengarna som vi fick in räddade många liv ska du veta. Det ger en extra stjärna i himlen när det väl är dags 🙂

Lördagkvällen spenderade vi hemma, spelade Yatzy och umgicks. Bästa helgen på länge.

Vackra vårtecken ses nu överallt på promenaderna.

SöndagsLunch och glass på Våfflan i solen.

Go.

Igår var en fixardag. Tränade, bytte däck på bilen, köpte ny dammsugare, då min bara la av och storhandlade för veckan.

Nu ska jag köra pilates sen öppna upp Ombonat och möta glada kunder.

Ha en fin dag.

All Kärlek ♥️


15 kommentarer



15 kommentarer om “Gröna Lund”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag åkte allt från att jag var barn fram till 30. Sen tog det bara tvärstopp. Kan inte åka något som lämnar marken i princip. Kvasten och Vilda musen går med nöd och näppe men resten ger mig panikångest. Lite trist när något man verkligen älskat att göra bara är över.

    Svara
  • Min dammsugare la också av helt plötsligt. Vad köpte du för någon? De senaste dagarna har jag sopat golvet hemma 😮 då jag inte vet vad jag ska köpa. Vill ha en bra dammsugare som klarar katthår och grus. Ha en fin vecka Hannah!

    Svara
  • Kanske självklart, men kollade ni så det inte bara var dammsugarpåsen som blivit (över)full? Jag fick exakt samma problem, men det löstes genom att byta till ny påse 😊

    Svara
  • Oh ja. Bytt filter och gjort det mesta. Även min snälla granne tog sig en titt på den. Dead as disco 😆

    Svara
  • Usch så trist för dig med. Tråkiga pengar att lägga på en ny dammsugare, tycker jag. Dock ett nödvändigt ont 😏 Jag köpte en Bosch på Elgiganten. Kram 💓

    Svara
  • Veteranbilarna på Grönan är väl det jag klarar…Har haft en helt perfekt helg, åkte till mina föräldrar och firade min födelsedag. Har länge velat testa att sminka mig med allt det där man använder idag (jag har bara mascara och rouge), köpte foundation, face sculptor mm. Tänkte att det här blir ju jättekul, trolla lite, kollade på internet hur man gjorde. Men vad hände…??…jag såg sjuk ut och 10 år äldre😱🤣 Men nu har jag i alla fall vad jag behöver för Halloween!

    Svara
  • Oj vad söt Vida är på bilden med glassen.

    Svara
  • Hej Hannah!
    Jag undrar om du har något tips på en bra restaurang i Sigtuna? Vi firar vår bröllopsdag den 25 maj och ska bo på 32 rum och kök. Vet inte vilken restaurang som har bästa maten. Hälsningar 32-årig bröllopsdag 💕

    Svara
  • Stort grattis Anne-Lie, åh så mysigt att bo på 32:an då kan ni strosa in till stan längs med vattnet. Dom har fin mat också samt att det ligger perfekt.
    Båthuset i hamnen är väldigt romantiskt och fint, men jag tror som har stängt för renovering, men värt att kika om dom är klara. Våfflan bredvid kan ni ta något att dricka och njuta i solen.
    Inne i stan så bjuder Blå med god mat och ligger trevligt mitt på torget. Där kan ni kika på folk och äta gott. Lite enklare ställe är Prik (Thai) men gott om man gillar det. Hoppas ni får det fint. Kram ♥️

    Svara
  • Vi har även en mysig italiensk restaurang Cicciotto med väldigt god mat och pizzor.

    Svara
  • Jaaa! Den glömde jag. Tack att du tipsade 🙏🏼😘😋

    Svara
  • Tack så jättemycket för tipset! 🥰🤗
    /Anne-Lie

    Svara
  • Kopparkitteln har väldigt god mat 😀

    Svara
  • Ja det har dom ju. Särskilt om man kan sitta ute i solen.

    Svara
  • Deras pepparstek är ju grymt god 😋

    Svara