Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:10 | maj 18, 2022

Njut för mig

God morgon min vän. Hoppas du mår bra och är vid gott mod. Jag mår inte bra. Min första årliga halsfluss har kommit och hälsat på mig.

Började känna mig dålig i söndagskväll och på måndagkväll var det ett faktum. Hög feber och ont, penicillin och flytande föda… om ens det går att svälja.

I höst är det jag som tar mod till mig och får dom här äckliga halsmandlarna bortopererade.

Världens bästa Liv gör kalla goda smoothies till mig. Ibland undrar jag om hon är en liten ängel. Ja, det är Klart hon är ♥️

Kakan känner alltid när något är fel, om man är sjuk eller ledsen. Då lämnar hon inte ens sida och tröstar och kryper hela tiden upp i knät.

Deppigt att vara sängliggandes när det ska bli så ljuvligt väder. Över 20 grader och strålande sol. Njut för mig snälla 🙂

Glöm inte SPF om du är ute i solen.

All Kärlek ♥️


14 kommentarer14 kommentarer om “Njut för mig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Krya fort!!

  Vi har också just varit sjuka men inte så illa, bara covid vända två. Halsont och rethosta i 2 v. Suck.

  Svara
 • Krya fort!!

  Vi har också just varit sjuka, men inte så illa bara covid vända två. Halsont och rethosta i 2 v. Suck.

  Svara
 • Krya på Dig finaste Hannah! Liv har ärvt sitt vackra omtänksamma hjärta från dig. Kramar❤🙏☀️

  Svara
 • Så tradigt att bli sjuk nu när det äntligen är bättre väder. Krya på dig ❤️‍🩹 🌻

  Svara
 • Krya på dig!!

  Svara
 • Hoppas du blir bättre snart 💗💗 krya på dig all kärlek 🤗🤗

  Svara
 • Krya på dig! Jag skulle också behöva inta flytande kost några dagar av andra anledningar. 😅 Snart är du på benen igen.

  Svara
 • Krya krya !
  En fråga: Vad är Kakan för ras ? ( Har själv en yorkie)

  Svara
 • Hoppas du mår bättre snart igen!
  ♥️

  Svara
 • Min väninna tog bort halsmandlarna för ett par månader sedan. Hon kunde inte, ens med hjälp av morfin, förmå sig att svälja sin egen saliv ens de första dagarna. Tog nästan en månad innan hon kunde äta fast föda…så min rekommendation är nog att låta halsmandlarna vara trots allt.
  Kram

  Svara
 • Oj stackars henne! ☹
  Jag har själv opererat bort halsmandlarna och visst gjorde det väldigt ont de första dagarna. Åt dock inget morfin, förutom på operationsdagen, utan klarade mig på alvedon. Efter en vecka kändes det nästan som vanligt och jag åt vanlig mat 🙂

  Svara
 • Fy bubblan för halsfluss, det ”brukar” jag också ha och då blir jag gôrsketa dålig. En gång hade jag så hög sänka att de sa att jag måste läggas in om inte antibiotikan började verka samma dag. 😵‍💫 Hoppas du kryar på dig fort. 💐

  Svara
 • Stackars dig. Har tagit bort halsmandlarna och det var det bästa jag gjort. Vidrigt med återkommande infektioner. Riktigt ont ung.en vecka. Be om starka voltaren supp. Underlättar mycket! Frysen fylld med glass och flytande goa drycker i kylen. Då går det finfint. Tveka inte Hanna. Krya på dig ❤️🤗🌻

  Svara
 • Operera bort dem Hannah! Det har jag gjort och det var ett av mina livs fan bästa beslut, kan jag såhär i efterhand säga! Jag var 25 när jag tog bort dem, är 40 nu och har haft halsfluss en gång under dessa år. Jämfört med mååånga halsflussar varje år. Kram

  Svara