Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:37 | maj 20, 2022

Blandade känslor

Glad regnig fredag min vän. Tack för alla fina krya-hälsingar. Jag börjar komma tillbaka till livet, är smittfri och kan äta mat 🙂

Det var dock inte så farligt den här gången. Jag var snabb med att få penicillin. Känner direkt när halsflussen är påväg. Brukar vara nästintill döende i fem dagar men det blev aldrig så illa. Tackochlov.

Vilan har gjort mig gott.

Såg att syren och hägg blommar för fullt nu. Ääälskar det men så deppigt att det blommar över på så kort tid. Vill njuta av doften och synen länge ju.

Du som följt mig genom åren vet att hela jag fylls av glädjerus blandat med vemod över hägg, syren och liljekonvalj. Så underbart men kort.

Förra årets ljuvliga liljekonvaljer.

Och syrener på uteplatsen.

Min dröm är att någon gång ha en syrenberså. Har en sorgsen buske vid min tomtgräns mot skogen med typ en liten kvist… men njuter av alla andras vackra syrénbuskar när jag går förbi. Kör jag bil brukar jag stanna till och gå ut och dofta.

Nostalgiska, lite sorgsna och glädjefulla barndomskänslor väller över mig.

Sitter på min sedvanliga morgonplats och dricker kaffe nu när barnen äter frukost.

Den här har jag blivit smått besatt av. Så god med lite blåbär i. Finns med chokladsmak också. Gott.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ♥️


3 kommentarer3 kommentarer om “Blandade känslor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja men visst är det härligt med syrener liljekonvalj, vackraste som finns . Gillar vita syrener. Jag är besatt av Propud 😀 choklad , chokladboll , choklad latte , vanilj , Choklad Cookie så många goda smaker . Äter en sådan på Eftermiddagen med färska Jordgubbar eller Hallon . Inget tillsatt socker 👍🏻 Skönt att du känner dig frisk o kry igen Hannah . Ni får ha en mysig helg ❤️😘

  Svara
 • Glöm inte att reklammarkera😉

  Svara
 • Hej underbara Hannah! Bra att du blivit bättre! Önskar det gick att få kontakt med dig som en mail eller något liknade! Här kommer behaglig musik från Youtube! ”Música de Ángeles – Musik av Änglar” https://www.youtube.com/watch?v=twfgsQxLX8Q
  Sköt om dig! Kram Dennis

  Svara