Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:16 | juni 2, 2022

Härligt va?

Hej min vän. Hoppas veckan rullar på bra och att du är vid gott mod.

Jag har fyra dagar utan barn och inga måsten. Det händer inte ofta. Men plötsligt händer det. Som en triss.

Gött!

Tacksam. Mycket tacksam. Det kan jag lova att jag är.

Glider runt i mitt favvoset. Linne är så skönt i värmen. Snyggt och levande också när det skrynklar sig och inte är perfekt. Har haft det både med höga klackar och flipflop. Funkar lika bra att vara uppklädd i som nedklädd.

Skjortan hittar du HÄR! Och shortsen HÄR!

Härligt att få börja sommaren med sol och värme.

Hörde att det bara öser ner hemma. Huvva, måtte sommaren komma snart. Älskar svensk sommar. Kommer vara iväg en del men under juli och augusti så är jag mest hemma, jobbar och njuter av, en förhoppningsvis, underbar varm sommar.

Love ♥️

Lite strandhäng innan vi skildes åt för några dagar.

Myser med ljudbok vid poolen. Syrran tipsade mig om en bok som är så bra. Kan inte slita mig.

”De bortglömda namnens bok”.

Rätt härligt va?!

Hur mår du? Vad har du för planer i sommar?

Allt Gott ♥️


16 kommentarer16 kommentarer om “Härligt va?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Min man valde att lämna mig efter 15 år tillsammans..vi har två barn. Så min sommar skulle vara i Marbella i 5 veckor egentligen men nu blir vi uppdelade. Tror det hör blir min sorgligaste sommar men ska göra så gott jag kan. Livet blir inte alltid som man tänkt sig..Kram❤

  Svara
 • Till dig Selin skickar jag styrkekramar.

  Svara
 • Fy så vidrigt sorgligt. Men hur osannolikt det än må låta nu så kommer det bli bra. När chocken och sorgen lagt sig så kommer du bli stark. Det hoppas jag 🙏🏼 Hoppas du kan få någon vecka i Marbella iaf. Kanske vi springer på varandra så kan jag ge dig en stor kram ♥️

  Svara
 • Tack!! Det värmer.. jag försöker tänka att det inte var meningen att det skulle vara livet ut..även om det gör förfärligt ont.❤Tur att jag har barnen. De ger mig styrka att orka fortsätta!!

  Svara
 • Kram Selin och ta väl hand om dig! ❤️

  Svara
 • Tack❤

  Svara
 • Styrkekramar till dig!! ❤❤❤

  Svara
 • Kram Selin tur du har barnen🥰🥰🥰🥰känner med dej..det ordnar sig kram

  Svara
 • Hej fina ❤️ Ja nog regnar det här hemma,så trisst. Nu vill jag ha sol och värme. Härliga bilder. Tack för en fin blogg. Var rädd om dig. Kram.

  Svara
 • Hej Hanna
  Går dina flickor i skolan i Spanien när ni är där ?? Sen undrar jag vem Selin är som det är så synd om Kram o ha det bäst

  Svara
 • Du kan väl läsa Selins inlägg ovan??

  Svara
 • Jag undrar oxå om tjejerna går i spansk skola när ni vistas där och har du kvar din lägenhet ännu i Marbella, eller hur bor du nu för tiden när du kommer ner med dina tjejer?

  Svara
 • Jag undrar nyfiket hur er skola ser på ledigt utanför loven? Av en slump har jag många i mitt flöde med skolbarn som är på resande fot just nu och då kom frågan upp 🙂

  Sommaren tror jag blir kanon. Bokat både Mallorca och så en kombo av Italien/Frankrike. Längtar!!

  Svara
 • Härliga bilder, njut. Vad är det för fin klänning du har på dig på en av bilderna?

  Svara
 • Underbart Hannah! Så fina bilder du dela till oss som läser din blogg ❤️🙏🏻. Jag ser fram emot en förhoppningsvis fin o varm sommar med nära o kära. Älskar att ha oplanerad tid men Öland kommer vi vara en del på o njuta av ☀️💦🌿. Kram till dig😍

  Svara
 • Hej Hanna 🙂
  Har precis börjat följa din blogg, jag tycker att du är otroligt vacker och inspireras av din blogg både när det gäller skönhet och mode.
  Jag vet att du får TUSEN frågor om dina läppar, och att du använder Clarins nr 1 och 2 😉
  Men på den här bilden tex, så använder du något annat va?

  Jag är på ständig jakt efter de perfekta nude-läpparna med bra och skön konsistens… Så har du något tips, eller är det verkligen BARA Clarins som gäller för dig? 😀
  Mvh, Erika

  Svara