Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:09 | juni 6, 2022

Gott

Grattis Sverige på din dag. Grattis även till min älskade extrapappa Gunnar som fyller år idag!

Hoppas du mår bra. Jag är hemma med barnen igen. Kom hem igår. Lite brunare, lite mer utvilad och även lite gladare 🙂

Vi slappar runt här hemma och har ätit en sen frukost. Imorgon är jag tillbaka på jobbet igen och på fredag är det dags för sommarlov för barnen. Känns härligt att ha hela sommaren framför oss.

Jag har haft en fin helg med god mat, sol och bad. Inte gjort många knop men bilderna talar för att det har varit härligt… och gott iaf.

Mycket god mat och många strawberry daiquiris.

Har snittat i alla fall en gambas pil pil om dagen. Måste prova på alla ställen jag besöker och vinnaren är forfarande den på Mistral Beach. Stark, precis som jag gillar den.

Morgonkaffet (morgon har varit vid lunch) har intagits vid poolen men också en dag på NAC. Samtidigt som världsettorna i padel spelade framför näsan på mig. Är inte så värst insatt men kul ändå.

Är väl sist på bollen när det kommer till padel 😉

Nu ska jag ta mig i kragen och ta tag i dagen. Strax kommer Lenita, Marre och hennes dotter Tilda på lunch och jag har inte vare sig klätt mig eller borstat tänderna.

Var rädd om dig.

All Kärlek ♥️


15 kommentarer15 kommentarer om “Gott”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är en ovanligt vacker kvinna 😍

  Svara
 • Ovanligt vacker? Hur är man när man är ovanligt vacker? 😊 Håller dock med om att Hannah är väldigt vacker ❤️ Både in o utsida 🙌 Ingen dålig kombo 👌 Hoppas alla har haft en mysig och fin nationaldag. Jag älskar Sverige 🇸🇪

  Svara
 • Ser ut som ni haft härliga dagar i Marbella.
  Bara en liten fråga Eva som du jämt va innan har hon flyttat.
  Ha de bäst.

  Svara
 • Paddel är flunsornas innesport. Gör en det måste alla flunsor hänga på. Det varar ett litet tag sen är det något nytt.

  Svara
 • Hej Hanna
  Jag tänker fråga igen om flickorna går i skola i Spanien eller får dom ledigt så länge ?

  Svara
 • Eller annars kan du ju ta hinten och inte fråga det igen ?

  Svara
 • Som övriga svenska skolbarn var mina barn lediga tors-fre från skolan och som jag skrev var jag kvar ensam i Spanien utan barn de sista dagarna. Så mina barn går inte i spansk skola när de hälsar på sin pappa. Dom går i sin skola hemma i Sverige.

  Svara
 • Nej det framgick inte av din blogg att du var ensam kvar i Spanien vad jag har uppfattat, bra om du är lite mer tydlig i din blogg. Man undrar ju lite varför du väljer att stanna kvar själv utifrån att du är så hemlig med dina relationer, blir ju nästan bara fel. Unnar dig all kärlek, men var lite mer öppen med dina relationer. Detta mår väl både du och dina bloggläsare bättre av. Hoppas du inte raderar detta inlägg nu.

  Svara
 • Lite mer öppen med dina relationer? Vissa saker kanske man väljer o hålla för sig själv, tycker nog att man får välja själv vad man vill vara öppen med.♥️♥️

  Svara
 • Seriöst har hon en skyldighet att vara mer öppen och detaljerad om sitt privat liv. Om man ska må bättre så måste man ju först må sämre. Jag tror inte att en bloggare mår dåligt av att inte avslöja allt om sitt privatliv, i synnerhet inte på en kort semesterresa till Spanien. Det kanske är du som tycker att du hade mått bättre av en betydligt större transparens av Hannah privat liv. 🧐

  Följ blogg så framgår det att barnen har skollov och om något ändras så berättar väl ändå andra människor om det när det själv känner sig redo. Om du behöver må bättre, du och andra skvaller sökare som tydligen ser på själv som väldigt viktiga bloggföljare,( för det gör ju er och eran uppgift och existens viktig,) kanske behöver skaffa er någon mer hobby.

  Svara
 • Själv är jag trött på padel bara av att ha det i mitt flöde på IG varenda dag. Suck. Dvs, du är inte sist på bollen.

  Svara
 • Va är de för fel på padel?

  Svara
 • Det var lite ironi i inlägget men det framgick ej märker jag.

  Svara
 • Är det en ny eller din gamla kärlek du dammat av?

  Svara
 • Du lägger upp massor matbilder och du blir tunnare och tunnare.
  Va rädd om dig. Livet är till för att njutas, ytan är bara ett skal.

  Svara