Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:58 | juni 17, 2022

Färgpalett

God morgon vacker och glad fredag. Hoppas allt är väl.

Jag ska strax fara och träna. Idag blir det styrka. En timme helkropp. Det blir en bra start på den här dagen och stundande helg.

I dag har jag lite möten i stan sen ska jag träffa upp vänner på en lång AW. Bara sitta och prata och skratta. Det kan vara det bästa som finns. Vi är iväg på olika håll och semester på olika veckor så vi tar varje litet tillfälle i akt.

Veckan har varit bra. I onsdags var Ombonat, jag och Jenny, inne i stan på frukostseminarium med Farrow&Ball. Målarfärg som vi säljer i butiken. Nya färger introducerades och fick mig att vilja måla om alla rum här hemma 🙂

Vi höll till på Hotel Kung Carl.

Kaffet intogs bland vackra färgpaletter.

Sen var det vidare på inköp av vackra klänningar. Vi fick med oss alla direkt så nu är butiken påfylld med silkiga härligheter som iaf jag kommer bo i i sommar.

Kom hem till att världens bästa grannar Håkan och Åsa samt nya tillskottet Petrus (gräsklipparen) som också tagit hand om min lilla gräsplätt. Glömmer jag eller är bortrest så hjälper dom mig alltid att ställa ut sopkärlet också inför tömning. Grannsämja när den är som bäst.

Apropå gräs. Min baksida hade behövts sig lite rensning.

Nu ser man inte vad som är ogräs och plantering. Men låter nog ”prästkragarna” blomma ut och sen tar tag i det. Eller så får det bara vara lite Villa villekulla över det. Har så svårt för högt gräs och gillar inte tanken på kryp och fästingar krypandes på mig. Huvva.

Igår bjöd min fina vän Catta in några av sina tjejer, som hon fixar håren på, på en ljuvlig lunch på Sture Hof. StorÄgarna av Creative Headz, Nathalie och Josie, var också där. Syrran, Kenza och Amanda Winberg var också några som frossade skaldjur.

Mmmmm!!!!

Sen for jag vidare och kikade in min kära vän Jessicas alster. Hon ställde ut sin kostym med sina kurskamrater på folkhögskolan i Jakobsberg.

Så imponerad och stolt blev jag. Grattis Jessica.

Väl hemma hade vi myskväll jag och Liv (och Kakan).

När Vida kom hem från sitt summer camp så fortsatte myset.

Men hur gulligt! Kakan la sig på Vidas axel och somnade där.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ♥️


13 kommentarer13 kommentarer om “Färgpalett”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej på er
  Hur gulligt som helst att se Vida o Kakan tillsammans vilken underbar Kärlek säger jag bara Ha en fin helg hela familjen Kramar till er

  Svara
 • Vilken underbar sommaräng du har på baksidan, låt det blomma och stötta samtidigt bin och fjärilar så att de har mat. När det har blommat över så kan du ta bort det. Varför inte göra ”öar” med blommande blommor som blommar hela sommaren och där du inte behöver rensa ogräs.

  Svara
 • Helt sant. Älskar sommaräng. Mer min känsla och stil på min lilla slänt 💓

  Svara
 • Å så fint du har det på din baksida med alla blommor, älskar det. Så söt lilla kakan är, ha en jättefin helg❤️

  Svara
 • Har du avslutat ditt instagramkonto?

  Svara
 • Sök på Hannah Graaf.Den finns kvar.

  Svara
 • Hsr du mött kärleken Hannah?🥰

  Svara
 • Ja det blir ju ett mysterium om man är ensam på bild i kärlekens stad Paris

  Svara
 • Vida och djur, så gulligt! Tänk vilken gåva man ger sina barn med ett djur.
  Tycker baksidan såg superhärlig ut och mumsigt för bina.
  Önskar dig en fin helg!

  Svara
 • Hej Hannah. Jag funderar på att också fixa mina tänder. Tänkte höra ifall du eller din syster har drabbats av att dom lossnat eller gått sönder eller liknande.Är det bara fasader eller är det kronor? Är lite ängslig för jag har hört att det inte är alltför ovanligt att dom släpper…

  Svara
 • Åk inte till Turkiet och fixa tänderna.

  Svara
 • Kakan ser ut som en valp när hon är nyklippt! Sååå söt!!🐶😍🐶😍ha en fin dag!

  Svara
 • Trist att du uppdaterar så sällan numera…….
  tycker det är fint med blommorna på baksidan.

  Svara