Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:58 | juni 20, 2022

En helg

God kväll min vän. Hoppas allt är väl.

Här har det varit känslor upp och ner. Är så fruktansvärt rädd för sorg, den där otröstliga sorgen när någon man älskar dör. Får jag bara en liten förnimmelse av den i mina tankar så kryper ångesten på mig som ett svart kallt blött täcke.

Var hos mamma och Gunnar i helgen och vi pratade om att tiden går och man vet aldrig vad som händer. Det gäller så klart alla oavsett ålder men när det kommer till sina föräldrar som blir äldre så blir det med påtagligt, mer nära. Vi pratade om testamenten och vad som är av värde mm.

Fick en sån gråtattack att jag trodde jag skulle spy och svimma. Panikångesten i sin vidriga gestalt besökte mig. Är det någon som kan få mig att må bättre så är det mamma. Alltid lugnade och bra. Mamma.

Är så tacksam att jag har mamma, Gunnar och min pappa bara ett samtal bort, en kort bilfärd bort, en kram nära och en varm hand på min kind om det behövs. Gäller att ta vara på det och glädjas varje dag.

Idag tog mamma och jag en tur till Plainvanilla ute på Ekerö, åt lunch i regnet för att sedan äta glass i solen. Mysigt.

Shoppade mig en snygg svart klänning från BlondHour. Lite boho-känsla men lika väl en finklänning beroende på hur man stylar den.

I fredags var det dags för AW med bästisar. Vi började vid 14 och skildes åt vid kl 23. Mycket att prata om, skåla för och skratta åt. Tiden går fort när man har kul 🙂

Tog tåget in till stan med Towe. Hon rotade runt i väskan och plötsligt dukade upp med vin, blommor och jordgubbar. Så trevligt ♥️

Vi kommer jobba ihop en del. Så vi förenade nytta med nöje.

Lenita, jag, Marre och Towe.

Hann med en liten avstickare till Nathalie på Visage innan vi alla samlades.

… och anslöt gjorde även min numera konstnär till vän Jessica. Det behövdes någon som bröt av allt det där blonda 😉

Världens gladaste servitör på Glashuset.

Padrones!

Sen har helgen spenderats hemma, i tårar, vid grillen, i soffan, ute på cykel och väldigt mycket sovande 🙂

Liv gjorde en god fruktsallad.

Jag grillade kyckling, halloumi, sparris och till det gjorde jag en god fetaostkräm och sallad.

Nu kommer många middagar tillagas på grillen.

Har tvättat alla mina utekuddar också så dom är fräscha och rena. Älskar att spendera tid ute på altanen. Grilla, äta, sola, lyssna eller läsa bok, dricka mitt kaffe och bara vara.

Katthunden Kakan lägger sig gärna uppe på bordet där ute. Hon älskar att ligga där och sola… och vakta.

Har fixat min cykel så vi tar kvällsturer tillsammans. Igår cyklade vi på ställen vi aldrig sett eller varit på trots att vi bott här i 14 år.

Nu ska jag dra ett varmt och mysigt vitt täcke över mig och sova gott.

Imorgon väntar träning och jobb.

Allt gott ♥️


13 kommentarer13 kommentarer om “En helg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Å jag känner igen mig så mycket i det du skriver, om tankarna och känslorna. Vi är typ lika gamla och jag har också föräldrar som blivit äldre och vi har också pratat om såna saker som testamente och man vill bara stanna klockan fast det inte går. Så skönt att vara ute i naturen med hundar o barn. Det brukar vara bra tröst för mig. Skickar en stor kram till dig ❤️

  Svara
 • Känner också igen mig. Jag är så förtvivlat rädd för att förlora min mamma som är den enda förälder jag har kvar i livet. Min älskade pappa gick bort för 1 månad sen, bara 59 år gammal. Saknaden är så svår och tung. Ta till vara på den tiden ni har tillsammans, njut av nuet. Tycker också att det hjälper att komma ut i naturen. Kram till dig ❤

  Svara
 • Jag känner igen mig de tankarna, jag är så förtvivlat rädd för att förlora min mamma som är den enda förälder jag har kvar i livet. Min älskade pappa gick för 1 månad sen, bara 59 år gammal.

  Ta vara på tiden ni har tillsammans, lev i nuet och umgås. Jag tycker också att det hjälper att komma ut i naturen för att skingra tankarna. Kram till dig ❤

  Svara
 • Ojvad du blandar det vackra med det sköra. Ont det gör i hjärtat och visst vet vi. Livet har tyvärr döden som en del av det vi går igenom. En del kanske inte lika brutalt som du men visst fasiken känns det när tankarna vandrar till de som inte längre är med oss. Fast de är ju det på något vis. Det tröstar jag mig med.

  Svara
 • Ja sorg kommer vi aldrig ifrån, har förlorat både mina föräldrar och svärföräldrar samt, det värsta, min man ! Nu har det gått några år men tror aldrig jag kan bli riktigt glad iden. Har förstås mina barn men det känns så tomt . Förstår din känsla. Ha en bra sommar och gläds att dom finns kvar.
  Kramar
  i

  Svara
 • Beklagar dina förluster. Skickar en virituell styrkekram.

  Svara
 • Åh Cissi, okända virtuella syster, så många kära som har gått före dig:/ När min älskade mamma dog för ung i cancer, förlorade jag fotfästet, sorgen var lång och komplicerad. Som ensamt barn, var mamma min bästa vän, livlina och enda källa för villkorslös kärlek. (då min pappa inte har kunnat ge mig det). Det tog mig 3 år att bearbeta mammas änglafärd. Jag är troende:-) Det jag inte visste då var att jag skulle möta min livspartner, och vänta mitt första barn som 45 plus. Idag sitter jag lycklig med magen i vädret och gråter glädjetårar istället. Du är rik som har barn, kanske du en dag för uppleva glädjen att bli mormor/farmor! Kärlek och tvåsamhet har ingen ålder. Du är värd det allra bästa. Salut de Paris!

  Svara
 • Usch ja, ålderdomen kryper på de äldre men även på oss själva. Jag är inte ens 50 och mina knän har tackat för sig, kroppen vill heller inte samarbeta med kosten, sömnen är dålig osv osv osv. Jag har väldigt svårt med allt detta.

  Svara
 • Bra du tar upp det här med känslor. Både min pappa och mamma är döda och idag ja usch det kändes svårt. Saknar dom och ingenting kan ju ersätta en förälder. Fast solen skiner så kan ångesten komma. Önskar dej en fin sommar Tack för din mysiga blogg. ????

  Svara
 • Hej!!
  Jag skulle vilja fråga dig om det bästa badet i Sigtuna? Vi tänkte göra en utflykt till Sigtuna nu i dagarna och jag tänker att vi behöver bada kort också. Vore supertacksam om du svarar!???????? våra barn är mellan 10-17 år.

  Tack för trevlig läsning på din blogg!!!
  Kram
  Ulrika

  Svara
 • Det sägs att man inte blir vuxen på riktigt förrän ens föräldrar dör och mitt fall tycker jag att det stämmer väl. Världen vänds lite uppochner när man inte längre har sina föräldrar kvar att luta sig mot men man får vara tacksam för den tid man får ihop❤

  Svara
 • ????

  Kan inte du tipsa om fina smycken? Halsband armband örhängen som du har som favoriter, helst maxpris 1000kr eller så 🙂 tycker alltid du har fina örhängen halsband mm:)

  Svara
 • Min mamma fick Alzheimer när hon var 62 år. För fyra år sedan somnade hon in efter år av kämpande för ingenting. Hon var min bästa vän och jag saknar henne så hjärtat värker. Idag skulle hon fyllt 73 år. Jag förstår din rädsla för döden.

  Svara