Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:05 | juni 21, 2022

Fotspår i sanden

God kväll vacker. Dagen har passerat i full fart. Haft en rolig dag i butiken. Många glada kunder som letat efter fina sommarklänningar till semestern, bröllop och midsommar.

Hade själv på mig en underbart skjortklänning från Blond Hour som jag införskaffade mig igår ute i Plainvanillas butik på Ekerö. Vi har den även på Ombonat och den gick som smör i solsken idag 🙂

Så härligt att vakna till värme och sol. På min lilla altan smyger solstrålarna sig in lagom till mitt morgonkaffe. Du vet ju hur mycket jag älskar att dricka kaffe i pyjamas på altanen. Det är min terapi, min bästa start på dagen.

Idag var inget undantag. Jag vaknade, sedvanligt i vargtimmen, låg kvar i sängen och la ord i alla mina pågående (10!) wordfued-spel, scrollande lite på instagram, försökte somna om men gav upp och tassade ut i köket och gjorde mig en stor kopp kaffe.

Hur ljuvligt.

Sen väckte jag tjejerna och vi åt frukost innan jag tog cykeln ner till jobbet.

Väskan packad med träningskläder för ett PT-pass när jag stängt butiken kl 18.

Så skönt att skita i bilen, slippa stressa över P-skiva och sura P-vakter, bara cykla ner och känna dofterna från allt som står i blom, vind i håret och lätt svett i mustaschen när jag kom fram.

Nya somriga skyltfönster som Jenny jobbat med under helgen.

… och REA:n är igång.

Hej hej!

Kom hem strax efter 20 efter hård träning, plötsligt även BF, satte jag mig igen ute på min altan, fortfarande i träningskläder, och bara và. Min sommaräng blommar i slänten och det enda jag hörde var surr från bin och en och annan aggressiv geting. Getingarna tog tyvärr bort mitt lugn. Livrädd 😉 har jag nu flytt in och ska göra mig klar för en renbäddad säng och sömn.

Men måste ju visa denna först innan jag säger god natt. Hahaha! Fler än jag som känner mig lurad? 🙂

Hoppas du haft en fin dag och är vid gott mod. Det nalkas midsommar och galen värme. Vad har du för planer??

Jag och dom små drar till Grekland. Sen har jag inte så mycket mer planer i sommar.

Vill mycket men tror att det blir mindre. Oftast är det bara som bäst när man inte planerar så mycket utan bara tar dagen som den kommer.

Skrev tidigare om mina känslor och rädsla för sorg, död och det som livet måste ge oss tyvärr.

En vers kom till mig som jag älskar. Den är tröstade och fin och i min tro på Jesus så vet jag att den även är sann.

Den är vacker och kan vara uppmuntrande när man känner sig lite låg. Oftast är man inte ensam fast det ibland kan kännas så.

FOTSPÅR I SANDEN

En natt hade en man en dröm. Han drömde att han gick längst efter en strand tillsammans med Gud. Tvärsöver himlen passerade scener från hans liv revy. För varje scen så såg han två rader av fotspår i sanden. Ett kom från honom själv och det andra var spåren från Herren.

När den sista scenen av sitt liv visades för honom, tittade han tillbaka på fotspåren i sanden. Då upptäckte han att många gånger under vandringen av sitt liv så fanns där bara en rad av fotspår. Han upptäckte också, att de tillfällena inträffade när han hade det som jobbigast och när han kände sig som mest nere. Detta besvärade honom så han frågade Herren om detta. ”Gud, Du sa att när jag beslutade mig för att följa dig så skulle Du vara med mig hela tiden. Men jag ser just, att under de jobbigaste perioderna av mitt liv så finns där bara fotspåren av en i sanden. Jag förstår inte varför Du skulle lämna mig när jag som bäst behövde dig”.

Då svarade Herren. ”Mitt kära barn. Jag älskar dig och jag skall aldrig lämna dig. Under tider av prövningar och lidanden, när du såg bara en rad av fotspår i sanden, då bar jag dig”.

All Kärlek ♥️


25 kommentarer25 kommentarer om “Fotspår i sanden”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vi drar också till Grekland, på lördag. Ska va där i 3 veckor. Ska bara njuta och ha det gott. Älskar medelhavet och all fantastisk mat.

  Trevlig resa önskar jag er!

  Svara
 • Åh vilken underbar vers Hannah! Du verkar vara en fantastisk person med både yttre och inre skönhet. Du verkar vara så ödmjuk och rar. Din blogg är fantastisk. Tack för att jag får läsa den!

  Svara
 • Amen, Gud är vid vår sida när man minst anar. Må gud vaka över alla i denna värld och låt hand lyss över oss. Tack va glad man blir. Ensam med mina barn med Gud vid min sida. Trevlig sommar 🌸🙏🏽

  Svara
 • Vad fint ❤️

  Svara
 • Vad fint ❤️
  Jag är inte religös. Men tror på något. Vad vet jag inte.
  Just idag behövde jag läsa den.

  Ha en trevlig midsommar i Grekland. ❤️

  Svara
 • Jag springer (och viftar m armarna..) så fort jag hör en geting men om man tänder rökelse så flyger både getingar och myggor någon annanstans 😀 (och kanel håller myrorna borta en stund)

  Svara
 • Amen … så fin vers fina du. Härlig morgon och dag du haft. Själv är jag och barnen nere i Spanien över midsommar. Önskar också er en underbar resa och semester /J

  Svara
 • Är klänningen normal i strl? Såå fin. Ha en fin dag. /Marie

  Svara
 • Jag började gråta av versen. Så fin.

  Svara
 • De gjorde jag med! Jättefin.

  Svara
 • Det var det finaste jag läst på länge. Det kommer stanna i mitt bröst. Tack

  Svara
 • Så fin vers! Tack för att du delar med dig🙏🌸

  Svara
 • Hej fina. Vilken underbar vers. Det var precis vad jag behövde just nu. Tack. Kram 💕

  Svara
 • Den versen är min absoluta favoritvers ❤️
  Önskar dig och barnen en magisk sommar tillsammans 🙏🏼

  Svara
 • Oh tack för den fina versen. Jag behövde den just nu. Trevlig resa!

  Svara
 • Alltså wow vilken text den berörde verkligen, KRAM fina Hannah

  Svara
 • Underbar vers, Tack min Herre Jesus Kristus🙏❤️

  Svara
 • Fantastisk vers och så sann. Tänk att vi kan luta oss mot den i tuffa tider❤️
  Var är ditt fina halsband ifrån? Hittar inte det någonstans. Ha en fantastisk midsommar! Gud välsigne dig & din familj☀️

  Svara
 • Fint skrivit:) jag önskar ibland att jag oxå kunde tro på Gud. Det verkar som att de lugnar ens själ när det blir för mycket. Kan känna avund men vad göra när jag inte tror… går ju inte att tvinga fram något. Tror mycket det beror på hur man växt upp. Förr i tiden var det en självklarhet att ”man” trodde och var religös. Efter sekualiseringen har fler och fler ifrågasatt bibeln och många har börjat fundera och tvivla. Jag önskar att de inte va så här då jag tror människan mår bra av att tro..

  Önskar en trevlig midsommar och semester🍓💕

  Svara
 • Så vacker text ♥️

  Svara
 • Så vacker vers♥️

  Svara
 • Vad har hänt med ditt instagramkonto? Avslutat? Din syster har taggat @hannahgraaf men ’Användaren hittas inte’

  Svara
 • Mysko.jag hittar då den.varje dag.

  Svara
 • Vad tråkigt att du bara uppdaterar bloggen en gång I veckan. Man saknar dig väldigt mycket mellan uppdateringarna

  Svara
 • Jätte fin text. Den vill jag spara. ❤️

  Svara