Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:59 | juli 6, 2022

Unna sig

God onsdag min vän. Hoppas dagarna flyter på bra vart du än är och vad du än företar dig.

Här njuts det av sköna dagar med bad, kaffe vid poolen, träning och utflykter. Grekland byttes ut mot Spanien och vi är här till början på nästa vecka. Då far vi hem igen. Jobb och födelsedagsfirande väntar.

Både Vida och William fyller nu i juli. Vida blir 10 år nästa vecka och William 21 år. Inte klokt vad fort tiden går. Jag stannar ofta upp och försöker ta vara på tid, vänner och familj. Uppskatta och glädje mig i nuet. Jobbar hårt på min ångest över att förlora människor jag älskar. Försöker hitta verktyg så jag istället kan glädjas åt att vi har varandra nu. Inte springa runt med paraply i solsken bara för att det kanske kan börja regna.

Well, allt är gott nu iaf. Tackochlov ♥️

Däremot så verkar det vara en handfull här inne som inte mår så bra. Ett tips är att skriva din dynga på andra forum, om du har sånt behov att av vara en skitstövel, alternativ inte komma in här och läsa alls. Detta är mitt vardagsrum och här beter man sig. Vuxna människor, bete er. Skäms på er.

Men är tacksam till dig som uppskattar min blogg, mina ord och val vad jag vill skriva och har respekt och sunt förnuft.

Detta är som sagt en bråkdel av mitt liv. Men jag tycker om att bjuda på ögonblick ur min vardag. Hoppas iaf att jag kommer fortsätta göra det.

Jag tränar och kämpar på en timme om dagen. Kanske inte varje dag men varannan. Mår så bra av det men älskar också att jag kan unna mig massor med gott samvete.

”Att unna sig” är ett uttryck jag gillar att använda. Säger alltid det till mina vänner om dom vill ha råd om ett köp eller resa. Ja, klart du ska unna dig. Det är du värd.

Vi ska unna oss mycket gott här i livet. Det är vi värda. Så mycket kamp i vardag med oro över barnen, jobb och livet så kan vi gott unna oss. Unna oss en dag hemma under täcket utan måsten trots att saker hopar sig, unna sig den där klänningen man kikat på och lagt i kundkorgen 10 gånger. Ja du förstår. Det behöver inte kosta pengar, kan vara att bara ta sig tid att träffa en kompis..

Jag har unnat mig massor av god mat i veckan och ikväll ska jag unna mig med att gå på konster och se Diana Ross. Ja, du läste rätt. Diana Ross! Så coolt.

Lunchdejt med massor av gött på ett av mina favoritställen här.

Så vacker himmel igår. Små molnpuffar utplacerade perfekt på himlen, som en tavla.

Jo en annan kul grej. Fick ett samtal från min boss lady Jennie på Ombonat häromdagen om ett dygn i Italien, närmare bestämt Como. Det är bästa Lois som har en stor fest där och bjuder sina säljare. Du vet Lois, märket som jag har i alla mina jeans. Love it!

Så imorgon bitti, trött i mössan efter en natt med Diana Ross, drar jag till Italien i ett dygn.

Japp, är tacksam och du får gärna hänga på 🙂

Glöm inte att jag lägger upp mycket på Instagram. Där sker det mer i farten. Storys i stunden som sen försvinner så kika där också.

All Kärlek ♥️


50 kommentarer50 kommentarer om “Unna sig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack för jag får dela ögonblick av ditt liv, av glädje & sorg, gott och ont i många år. Du är en sån
  inspiration!❤🙏 Hoppas du & Dina får en fortsatt magiskt fin sommar käraste Hannah!☀️🌊🦋🍓❤

  Svara
 • D i e t p i l l e r ?
  R e d u c t i l och M y s i m b a

  Å n g e s t ?
  x a n a x och s t e s o l i d

  S ö m n p r o b l e m?
  i m o v a n e och s t i l n o c t.

  S n a b b l e v e r a n s.

  Y n c @ p r o t o n m a i l . c o m

  Svara
 • Det är så skönt att läsa din blogg……. Fortsätt skriva.

  Svara
 • Jag älskar din blogg!
  Och du är fantastisk och peppande. Kram ❤

  Svara
 • Helt otroligt att du orkar med alla dina resor ! Blir du inte sliten ?

  Svara
 • ”Orkar med” resor? Att resa är ju det bästa som finns och ofta då man kopplar av.

  Svara
 • Resor unnar man sig. Det är väl bästa avkopplingen. Kram till Hannah. Du verkar så genomsnäll och klok.

  Svara
 • Kloka ord och tankar som vanligt ❤️ och jag unnar dig det bästa! Kram.

  Svara
 • Älskar läsa din blogg!

  Svara
 • ❤❤❤

  Svara
 • Gillar din blogg, ha en fortsatt fin sommar Hannah!

  Svara
 • Fina Hannah❣️ Så mycket avundsjuka det finns. Hoppas du inte tar åt dig allt för mycket av det, jobbigast är det ju för dem som har behovet att spy ut sig korkade kommentarer 😩🔫.. Tack för att du delar med dig av dina guldkanter i livet. Kram 🤗🌺😍

  Svara
 • Jag unnar mig tiden att läsa din blogg i lugn och ro. Du bjuder på så mycket kärlek, glädje och visdom. På tro och på hopp. Älskar att få följa en liten liiiiten del av det du vill dela med dig av, tycker det är så fint. Både högt och lågt, ljuvlig semester i Grekland likväl som regnig torsdag i november. Till råga på allt så är du vacker som få <3

  Unnar dig allt det bästa i livet, både stort som smått <3

  Stor kram & tack för att du finns

  Svara
 • Kul att alla ”ändrar klimat” i bloggen när Hannah har klagat lite, men hon fortsätter tyvärr ej att bevara några frågor från sina läsare, ganska viktigt tycker jag får att det liksom ska bli en konversation i bloggen på något sätt, men detta är ju bara min personliga åsikt. Läser en hel del bloggar och många bloggare svarar gärna på frågor.

  Svara
 • Håller helt med Anonym, svara gärna på frågorna Hanna!

  Svara
 • ❤❤bästa fina Hanna,kram på dig❤❤

  Svara
 • Men njuut och fortsätt att ha det bra på din semester🥰 tack för att du skriver här, älskar att läsa din blogg och blir otroligt inspirerad av dig, många kramar😎

  Svara
 • ❤️🥰❤️🥰❤️

  Svara
 • Hej! Jag skrev tidigare att jag tycker det såg ut som ni haft en HELT fantastisk vecka på båten ❤️ Men att jag är lite nyfiken på killen som skymtade förbi på en bild på instagram. Det var inget illa menat, bara jag som är nyfiken vem du dejtar nu 🙈 Men jag ska inte fråga mer, du berättar säkert när du är redo ❤️

  Till något HELT annat, Min dotter spelar fotboll, hon är 14 år. Hennes lag spelade cup i Dalarna i helgen. På vägen hem från cupen krockar en bil med en 15 åring flicka i min flickas lag och hennes mamma och båda omkommer 💔 Om det finns en gud, vill jag bara säga så här ”Hej Gud” du som tror att du har makt och bestämmer över allt här på jorden. Det är INTE!!! okej att 15åringar ska dö! Gör om gör rätt! Barn ska INTE dö! PUNKT!!! Skärpning gud!!!

  Svara
 • Det är bara ett par stycken kvinnor som sprider dynga på kändis-bloggar som din och Toftbys tex. Om du visste hur bittra och fula dom är skulle du förstå avundsjukan gentemot er vackra bloggare. Vi snackar BRUTALT fula och självförvållat eftersom dem har dålig karaktär och inte klarar att ta hand om sig. Det är rätt åt dom fula i käften som dom är och skallerkärringar ska lida och må dåligt.

  Hannah hårt arbetande mamma som drivit företag, arbetar till och från som programledare, fotomodell, skribent, artist och mycket annat samt tar hand om sig och sina relationer och har det största hjärtat unnar vi alla utom ”den fule fan” med olika nick i kommentarerna precis allt gott i livet. Så värd det. Amazing woman!

  Svara
 • Man är väl inte så mycket bättre när man kallar folk fula.
  Jag tror mer på att ”tiga ihjäl” folk som skriver negativt, får man inget mothugg är det nog inte så roligt längre.
  Hannah, det kanske vore bra med nån som kollar kommentarerna innan du ens behöver se dom, och tar bort rena personangrepp på dig?
  Må väl och jag gillar din blogg.

  Svara
 • Man måste unna sej, en resa, manikyr & pedikyr, massage, frissa mm. För att orka med vardagen ska man skämma bort sej ibland. Behöver inte vara mycket eller dyrt. Ta en fika med bästa väninnan tex.

  Svara
 • Jag läser alltid din blogg och skulle gärna följa dig på instagram, men som jag skrivit innan så hittar jag inte dig! Kan du kolla varför? Jag har aldrig skrivit nån kommentar överhuvudtaget, så kan inte skrivit nåt olämpligt om jag är blockad ( om du nu blockar nån).

  Svara
 • Testa hannahgraaf, så hittar du henne 🥰

  Svara
 • Tack men nä det gör jag inte. Och jag ser ju henne i vänners insta. Vet inte varför jag inte kan hitta henne från min.

  Svara
 • Samma här!

  Svara
 • Ni är kanske blockade, då hittar ni inte hennes Instagram

 • Skulle du vilja bo på heltid i Spanien igen, du bodde ju där länge?

  Svara
 • Bästa o finaste bloggen ❤️🙏Tack Hannah o fortsätt att njuta av din/er semester.

  Svara
 • Hej Hannah och vilka otroligt fina bilder du delar med dig. Jag läser din blogg dagligen och tycker det är ganska god ton ändå frånsett vissa kommentarer. Det jag kan tycka är att du kanske inte svarar på läsarnas frågor och då bl .a min.
  Jag frågade typ vad er resa Grekland
  kostade ungefär. Vem o hur du bokar med är kanske konfidentiellt.
  Det här med reklam vet jag inte.

  Svara
 • Sorry, men Hannah nu har du fått ett återkommande teman i din blogg och vi tycker nog att du bör ha en svarsstund för dina bloggläsare, en liten time out för detta borde väl ändå finnas för dig trots att du har en superledighet just nu

  Svara
 • Näe, vi tycker nog att du ska fortsätta ha semester och att du även fortsättningsvis svarar på de kommentarer du ser och känner dig bekväm med att svara på! Någon frågestund för oss behövs inte.

  Svara
 • Varför ska Hanna tala om för dig (eller alla som läser bloggen) hur mycket hennes semester kostar???
  Och varför tror ni att den som bloggar har någon typ av skyldighet att svara på era nyfikna frågor?

  Svara
 • Hej fina Hanna🙏🏼
  Hur kom du in i träningen och håller den i tid och otid. Jag älskar att träna och mår så bra av det men latmasken i mig har tagit över och jag vill tillbaka. Hur tänker du när din hjärna säger – Näe du e trött…..
  Älskar din mysiga blogg ❤️

  Svara
 • Fantastiskt njut av Sommaren vackra du

  Svara
 • Så fin och härlig blogg! Tack för att du delar med dig! <3

  Svara
 • ”SKITSTÖVEL” skriver man så Hanna!!!
  Du är nog inte bättre än andra här..grr

  Svara
 • Gå nånannanstans 😊

  Svara
 • Gå själv

  Svara
 • Vill bara skriva att du och din blogg är helt fantastisk! ❤️ Vill även passa på att önska dig och din fina familj en härlig sommar! 😎☀️🌸 🍓 Kram/Jojjo

  Svara
 • Trist när man går in här 😳 alla dessa tråkiga kommentarer från folk som inte har ngt eget liv.
  Typisk svensk avundsjuka , förstår att Hannah inte lägger ut några inlägg . Håller med dig Hannah . Skitstövlar finns det gott om . Ha en fortsatt skön ledighet ❤️🥰❤️🥰

  Svara
 • Gillar dig och din blogg!

  Svara
 • Hej 🙂
  Frasen ”att unna sig” måste vara ursvenskt. För mig är den frasen vedervärdig. Det innebär inte att jag inte respekterar att du gillar den, men för mig är den så typisk svensk…lite som ordet lagom. För mig är det att man släpper lite på tyglarna och minsann unnar sig lite, i ett normalt kontrollerande liv. Skittråkigt. Men tur är väl att vi tycker olika och att vi respekterar det 🙂

  Svara
 • Håller helt med!

  Svara
 • Var inne på ombonat i Sigtuna förra veckan. Hittade flera skor på rea o kläder. Kom ut med några påsar. Såå nöjd med mina skor. Ta vara på livet o res och må bra! Livet är kort.

  Svara
 • Jag älskar Diana! Går alltid igång på hennes låtar, speciellt Chain Reaction! Spelade hon i Spanien 🇪🇸 ?
  Trevlig fortsatt semester!

  Svara
 • D i e t p i l l e r ?
  R e d u c t i l och M y s i m b a

  Å n g e s t ?
  x a n a x och s t e s o l i d

  S ö m n p r o b l e m?
  i m o v a n e och s t i l n o c t.

  S n a b b l e v e r a n s.

  Y n c @ p r o t o n m a i l . c o m

  Svara
 • Fantastiska du <3 Tror att jag knappt har lämnat någon kommentar, trots att jag gillar dig så mycket. Och trots att du får mig att må så bra när jag får ta del av dina inlägg. Flåt 🤗 ( jag är både blyg och lite lat)
  Så härligt du och ni har det. Gött att se att du njuter. Så värd! Tack för att du är du och för att du vill bjuda med dig av ditt liv. Du inspirerar och ger värme å glädje 🙂
  Kram från Bea

  Svara
 • Ja, sååå värd 🤣

  Svara
 • Kloka ord! Bra att bli påmind ibland och uppskatta det man har. Tack för att du delar med dig 💚! Önskar dig fina dagar!

  Svara