Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:17 | juli 17, 2022

HER ONE

Hej igen min vän. Kalas och Grönan, nu övernattningsdejt ute i Skärgården. Det går undan i mitt liv 😉

Dagarna flyter på i rolig takt. Men nu börjar vardagsrutinerna sakta ta form igen. Imorgon är det dags på riktigt. Lättare att hålla i rutiner med träningen, middagar i tid och ha någorlunda okej dygnsrytm. Imorgon börjar jag jobba så jag måste ta mig ur min semestermode lite 🙂

Något jag aldrig missar oavsett semester eller resor så är det att rå om mig själv. Tar alltid mina vitaminer och annat som hjälper mitt välmående. Det tummar jag aldrig på. Märker att när man slappar till det i vardagen med kost och sömn så mår kroppen inte bra. Min mage blir kaos av det. Svullen och ledsen. Hur jag lever visar sig ofta på min hud och magen. Av stress och dålig mat blir huden dålig och när jag inte håller mina vardagrutiner lika bra så mår inte magen bra.

Men under sommaren så har jag provat nya produkter för oss kvinnor. Gjord av kvinnor för att vi ska må bättre.

Jag är känslig när det kommer till mycket. Påverkas av stress och mina hormoner kan verkligen vända uppochner på mig i tid och otid. Med dessa två produkter från HER ONE så mår jag bättre. Dom är helt veganska och innehåller 100% naturliga ämnen.

No Drama som styr upp mig när jag har pms och hormonerna spelar mig ett spratt innehåller bla magnesium som är avslappnande, B12, Ashwaganda ökar vår prestationsförmåga och hjälper att reglera hormonaktiviteten.

Inner Beauty ger magen ro och minskar risken för irriterad hud i samband med just stress och oro samt att den svullna magen magen är ett minne blott.

Den innehåller goda bakterier för magen och huden. Jag tycker man ska hjälpa sin kropp så mycket det går att må bättre. För mår kroppen bra så mår knoppen bra. Allt går hand i hand. Kropp och själ. Bra kost, sömn och rörelse och extra tillskott av ovan får mig att må bra och orka mer.

Vill du också prova HER ONE så bjuder jag på en rabattkod. Med HANNAH25 går du 25% på dina produkter.

Klicka HÄR! Så hittar du HER ONE.

Kram ♥️


14 kommentarer14 kommentarer om “HER ONE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan man ha PMS om man opererat bort livmodern? Trodde inte man hade mens längre då?

  Svara
 • Har allt annat kvar så pms mm slipper jag inte tyvärr, bara blödning. Här kan du läsa på. https://www.1177.se/behandling–hjalpmedel/operationer/operationer-av-konsorgan-och-urinvagar/att-operera-bort-livmodern–hysterektomi/

  Svara
 • Du är så vacker. Har sådant glow i ansiktet. Vad använder du?

  Svara
 • Tack 🙏🏼 Vad använder jag inte 🙂 Hahah. Är sååå noga med min hud och använder serum, dag- och nattkräm från Ole Henriksen. Går på ansiktsbehandling då och då, dricker mycket vatten, tar vitaminer och sköter om min hud. Sen har jag en fin highlight från Dior i puderform som ger fin glow. Kram 💓

  Svara
 • Tack för svar! Kram

  Svara
 • Hej! Vad heter din highlight? 🙂

  Svara
 • So pathetic person you are 🤮🤮🤮🤮

  Svara
 • Är nog du som är mest pinsam, gå & göm dig under din sten ditt troll👺

  Svara
 • En förolämpning från någon som inte kan skriva ordentligt ska aldrig tas seriöst 😂

  Svara
 • Anonym 21:29 vill sätta igång trubbel i bloggen, dvs. få andra att kommentera.
  På olika snillrika sätt skapar denna anonym obehag här. Så mitt råd är: När ni ser någon kommentar från ANONYM så IGNORERA, ge ingen energi

  Svara
 • Förstår inte varför en del skriver elaka saker om dig!? Tycker du är perfekt!

  Svara
 • Avundsjuk, men inte på de uppoffringar Hannah gör, tex träna. Sitter bittra med en cigg i käften och dålig andedräkt och skriver anonymt på bloggar och Flashback. Värre kan det inte bli!

  Svara
 • Vackra Hannah…lika vacker på utsidan som på insidan.
  Älskar att följa dig och de dina även om jag sällan kommenterar.

  Svara
 • Spännande, har beställt No Drama som både jag o dottern ska prova, verkar vara en bra mix av hälsosamma ingredienser 👌🏼

  Svara