Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:25 | juli 17, 2022

Vida 10 år!

God söndag min vän. Igår firade vi Vida med dunder och brak och massor av kärlek.

Sång, paket och tårta på sängen. Hon sov som en stock när vi kom in. Ingen räv där inte 🙂

Dagen flöt på med en god frukost, biobesök där vi såg Minions, middag med hela familjen och sen myskväll.

Vi hade en nöjd och glad 10-åring ♥️

Hon älskar Minions.

OHANA-means family.

Caesarsallad och pasta med tomatsås stod på menyn. Enligt önskan.

Igår för 10 år sedan föddes Vida Serafia Julia ♥️

Du Min andra lilla vackra flicka kom till världen med en stor välkomstkommitté, tre syskon och mamma och pappa, som längtat och väntat på dig.
Du är… ja, vad är du inte?! Du är allt man kan önska sig och ännu lite mer. Finns inte ord att beskriva dig, ditt lilla yrväder med det stora hjärtat, argbiggan som skrattar lika mycket som du morrar, sprider glädje som ingen annan.

När folk säger att mindre barn inte förstår ironi så förstår jag inte vad dom menar. Du är den som jag så långt jag kan minnas gillat att vara ironisk, dra ironiska skämt och sucka när fina jämngamla inte förstått…. Jag var ju ironisk, mamma 😏
Vår stand-up Queen 😄

Hur mycket kan man älska och kan man älska lika mycket tänkte jag när jag väntade dig, mitt fjärde barn? Svaret är JA. För med dig kom det ännu mer kärlek. Bägaren inom mig var inte full, som jag trodde, den bara fylldes. Älskar dig min lilla Musse, älskar dig så oändligt mycket. Dig har jag fått plåstra om många gånger, för du är mer vild än tam… och jag kommer alltid finnas vi din sida och plåstra om dig på alla sätt, ditt hjärta, själ och kropp. Du fick kärlekens bägare att svämma över. För alltid ♥️


2 kommentarer2 kommentarer om “Vida 10 år!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Grattis till Vida! Även till dig Hannah du verkar att vara en sån varm fin person o mamma. Tiden går minns att jag läste din blogg när Vida kom till vägen. 10 år!
    Må så gott 😍

    Svara
  • Grattis Vida! ❤️ Vilken fin text!

    Svara