Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:03 | maj 17, 2020

Kilar stadigt

God söndag min vän. Hoppas du har en fin helg.

Min ser ut som dom flesta helger. Fullt med barn…

… och jag har seriemaraton med chips och popcorn. Lite småtrist är det allt för i stort sett ALLA mina singelkompisar har skaffat sig pojkvänner. Så dom har fullt upp på sitt håll och kilar stadigt.

Glad för deras skull och det gör mig inte så mycket att vara själv. Tycker om ensamheten på ett sätt. Men visst kan man sakna när vi hängde tillsammans mer som förr. Med det får väl bli mer parmiddagar och jag femte hjulet under vagnen framöver 😉

Igår lagade jag tacos och gjorde min goda svolloröra.

Hade bara purjolök på ena sidan så barnen kunde välja.

HÄR! hittar du receptet. Jag gjorde bara halva satsen igår.

Så gött!

Inatt sov alla tjejerna i bilen. Liv, Molly, Emilia samt Vida och Julia.

Vi bäddade och gjorde mysigt.

Och idag fick dom städa iordning bilen ordentligt 🙂

Dom har sovit som stockar, varmt och gott var det, och vaknade vid 8.30.

Igår kollade jag klart på Dead to Me säsong 2.

Den är så bra! Båda säsongerna finns på Netflix.

Sen började jag på Workin’ Moms.

Väldigt rolig och så olika och härliga karaktärer.

Nu ska vi iväg på utflykt.

Ha en fin dag.

Stor Kram ♥️


17 kommentarer17 kommentarer om “Kilar stadigt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag tycker du har lite dålig reda på detta med smittspridning i samhället.
  Det finns en bra sida hos folkhälsomyndigheten som handlar om barn och ungdomar.
  Även barn ska hålla avstånd till andra barn som de inte bor med och så stänger du in dem i en bil.
  Du vet inte om de bär smitta och bara för att yngre klarar smittan bra så är det inget som säger att de inte smittar andra, vuxna i sin närhet.
  Skolan och lek utomhus eller inomhus utan kroppskontakt är en sak
  Men, nu får du (och andra) tycka vad ni vill, den här formen av övernattning är helt oansvarig.
  Verkar som du tror att det hela tiden måste hända nåt i barnens liv.
  Coola ner, ta det lugnt och ta hand om er.

  Svara
 • En till singel-Mamma med barn varannan vecka! Bor i Uppsala 😘

  Svara
 • Håller helt med Lil, hur sjutton tänker du?! Har du inte fattat nånting ang hur vi ska förhålla oss, blir faktiskt väldigt provocerad av detta beteende!

  Svara
 • Tror nog du träffar ditt livs kärlek snarare än du tror ♥️♥️♥️ Du som är så fin 💣💥 Heting 🥰 Ha en fortsatt bra dag finis 🦋

  Svara
 • Mysigt för barnen, men vi vågar inte låta våra barn övernatta med andra nu i Corona-tider. De får träffa sina kompisar utomhus och på skolan ( som ju är nödvändig).

  Svara
 • Var har du köpt ditt köksbord?👌😊

  Svara
 • Fy vad ledsen och förtvivlad man blir, att du ens vågar berätta om alla dina barns övernattningar och kalas inomhus. Har du missat vad som gäller i Sverige eller bryr du dig bara inte? Som vår statsminister har sagt så är Folkhälsomyndighetens rekommendationer inga ”tips” utan något som man förväntas följa. Detta beteende är minst sagt oerhört nonchalant mot alla andra, inte bara från din sida utan även från de andra föräldrarnas sida som låter barnen sova över. Har du / ni ingen som helst insikt eller medkänsla för att ni faktiskt kan orsaka någon annans död?! Förstår att dina flickor varit iväg och saknat sina vänner, men det är precis samma för alla just nu. Hoppas att du åtminstone försöker förstå istället för att bli sur över kommentarerna. I sådana här saker som drabbar andra är det folkvett att säga ifrån.

  Svara
 • Hej!
  Du är en toppen mamma! Strunta i kommentarerna.
  Kram

  Svara
 • Ser ut som en väldigt mysig helg för alla inblandade <3 Och vilken kul grej att ha övernattning i bilen!

  Tack för tipset angående serien, den har jag helt missat 🙂 Är själv hooked på "The morning show" just nu med Jennifer Aniston och Reese Witherspoon men jag tror att den bara att gå att se via Apple-TV…

  Trevlig söndagskväll till dig!
  //Caroline

  Svara
 • Anna.
  Man kan vara en toppenmamma utan att för den skull strunta i alla råd och anvisningar som ges.
  Vi lever med samhällssmitta, något som t o m barn förstår men då måste de vuxna vara goda föredömen och försöka ta det här på allvar.
  Det är inget fel med umgänge och lek men kroppskontakt bör undvikas.
  Hoppas att skolorna håller på detta också, att det ska inte vara kramar och närkontakt.
  För även om ungarna klarar sig bra så kan de bära och föra smittan vidare.
  Varför tror du myndigheterna kommer med rekommendationer, jo, för att vi i möjligaste mån bör följa detta.

  Svara
 • Du är en toppen mamma.
  Trevlig söndagskväll till er.

  Svara
 • Bra Li! Jag följer varje råd som ges. Du behöver inte vara orolig. Jag vill verkligen inte smitta ner någon annan. Försöker leva efter WWJD.
  Men Hannah, du är en toppen mamma som ställer upp för dina barn. Bli inte ledsen för det som skrivs.
  Kram

  Svara
 • Jag blir förvånad att du inte är mer rädd för detta virus, du som säger att du har sånt kaostänk.
  Nu när det verkligen finns en virus som man kan dö av, då låter du och dom andra föräldrarna era barn sova i en hög i en bil?

  Svara
 • Lil:
  Vet du att det sker en pandemi varje år? Varför tror du att det i år skulle vara någon skillnad från de andra åren? Dessutom så för att bygga upp ett immunförsvar behöver kroppen möta bakterier och virus. Immunförsvaret är som en muskel om du isolerar dig blir ditt immunförsvar svagare och du blir lättare sjuk. För övrigt så behöver du en näringsrik kost, bra motion samt vara ute och få frisk luft. Denna pandemi har många konstiga tecken där folk inte ifrågasätter något. Använd sunt förnuft som Aristoteles sa. Folk som haft fjärde steget cancer har fått diagnosen eller covid-19 som den kallas. Det är ett rna sekvens som chineserna tog ur lungan från 7 av de 198 patienterna som insjuknade. Detta virus uppfyller inte de vetenskapliga kriterier som Koch Postulat, eller Rivers kriterier för att kallas ett virus. De använder dessutom ett pcr test som förstorar det man testar. Detta test fick inte användas på smittsamma sjukdomar enligt den chemist som skapade det på 1980-talet. Detta innebär att antingen är det kroppen egna exosomer som de ser, kroppens försvar mot bakterier eller så har de skapat en hybrid virus som innehåller de kändaste virusarna som finns i ett virus. Vilket gör att alla som får förskylning har corona aka covid-19. Corona viruset har funnits sedan 1970-talet.

  Svara
 • Känns inte så genomtänkt det med övernattningen i en bil för barnen. Vi måste vara rädda om varandra!!

  Svara
 • Dennis: vad var det för pandemi 2019? Du blandar inte ihop epidemi – pandemi?

  Svara
 • Maggan
  Citat från Dr Joel Kettner (JK): Well I don’t know what to think, frankly, but I’ll tell you what I do think. First, I wanna say that in 30 years of public health medicine I have never seen anything like this, anything anywhere near like this. I’m not talking about the pandemic, because I’ve seen 30 of them, one every year. It is called influenza. And other respiratory illness viruses, we don’t always know what they are. But I’ve never seen this reaction, and I’m trying to understand why. I have to say that I really feel for my colleagues that are in public health practice. it is easy for me to sit in the armchair of my office and look at this and observe it, and be critical and have ideas. But I really feel for them for three reasons.
  https://off-guardian.org/2020/03/17/listen-cbc-radio-cuts-off-expert-when-he-questions-covid19-narrative/

  Svara