Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:31 | oktober 29, 2021

Mamma fixar

God fredag vacker. Nu börjar det närma sig helg och höstlov. Här laddar barnen det för fullt med kompisarna. Flickorna är med mig över helgen så vi får mysa och hitta på roliga saker sen far dom till sin pappa i Spanien över veckan.

Liv har sista dagen av distansplugg idag så efter lovet går vi tillbaka till vanliga rutinerna.

Jag har mycket jobbat nästa vecka med Freixenet, som jag och Daniel Paris är ambassadörer för i höst. Bl a pressfotografering och avsmakning av vår egna meny som kommer serveras på Vau de Ville. Det är kocken Erik Videgård som står bakom våra rätter. Min kommer ha mitt samiska ursprung som inspiration. Berätta mer när det närmar sig.

Ska träna, njuta av att vara hemma, jobba, träffa kompisar och bara göra ingenting nästa vecka. En blandning av allt 🙂

Tränar på i snitt fyra dagar i veckan och har gjort det sen början av förra året. Känns så bra i kropp och själ.

Jag tränar både styrketräning samt grupp-pass. Gillar Pilates och Tabat samt cirkelträning bäst. En blandning av både styrka och flås.

Får många frågor om träning men det är så individuellt med vad kroppen behöver, klarar av och vad man tycker är kul. Pass tycker jag är bästa sättet att komma igång. Alltid lättare när man är fler och inte står där själv och lyfter en vikt, undrar om man gör rätt och låter latmasken ta över och ger upp lättare. Så funkar iaf jag.

Igår blev det linsgryta/soppa till middag. Det var Vida som bestämde vad vi skulle äta. Det är hennes favoriträtt, Liv älskar lax och Mio äter allt 🙂

HÄR! hittar du receptet. Men denna gång körde jag helt vegetariskt. Godare enligt mig.

Blev så sjukt sugen på bakelser. Köpte tre stycken som jag och Vida åt med gaffel. Vi kom fram till att prinsessbakelsen var godast.

Du får kika på vår story från igår på Instagram. Den ligger där en stund till.

Hur söta är inte dom här två då. Somnar alltid tillsammans och vaknar tillsammans.

Varje år skär jag och fixar dessa pumpor. Avskyr detta kladd och nära döden upplevelse med kniven varje gång… men vad gör man inte för sina barn. Dom tycker så mycket om att spöka ut huset och ha pumpor utanför dörren när det är Halloween. Så då löser jag det. Mamma, fixar och löser allt. Det är iaf alla mina barns motto i livet och dom vet att i 99 fall av 100 så fixar jag det. Vad det än må handla om.

Hittade den här bilden som pumpainspo 😉

Men det blev att rosta pumpakärnorna i ugnen istället för att använda som spya.

Det blir så gott snacks att ha framme och snart är dom redan slut.

Stor Kram ♥️


7 kommentarer7 kommentarer om “Mamma fixar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej underbara Hannah🥰kommer inte in på din instagram ?kanske något fel kram

  Svara
 • Jadu vad gör man inte för sina barn allt och lite till , jag är värsta Curlingmorsan trots att dom nu är vuxna 😀 Det syns att du tränar mycket Hannah.
  Du ser så vältränad och stark ut ,
  Älskade också både Tabata och Cirkelträning bästa passen och nu ska jag bara ta mig i kragen och komma igång igen efter ett långt uppehåll . Ni får ha en mysig Halloween 🎃

  Svara
 • Hej!
  Tack för en så härlig blogg – blir alltid så glad när jag går in här.
  Du har tipsat om så bra restauranger tidigare som vi provat. Nu på höstlovet ska jag till Sthlm med min 16-åriga dotter och min mamma. Har du några bra lunch o middagstips som ligger någorlunda centralt😃

  Svara
 • Hej,
  Såg din fråga, jag och min väninna åt så gott igår om ni tycker om sushi och asiatisk mat kan jag verkligen rekommendera Mongolian Barbecue (vet inte riktigt hur dom stavar😊) ligger på Vasagatan en bit ner mot hotell Sheraton. Det är buffe men väldigt rent, snyggt och så gott!

  Svara
 • Tack🤩

  Svara
 • Mamma är bäst ❤️🤗

  Svara
 • Hej finaste. Vilka underbara foton på Vida och Kakan,så söta. Trevlig helg. Kram

  Svara