Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:12 | januari 9, 2022

Nya minnen

Hej min vän. Allt väl? Hoppas det.

Jag har haft mig en behövlig paus från allt. Jag har tankat energi, varit med familjen och kurerat mig här hemma. Knappt gått utanför dörren, sedan i torsdags, mer än när jag hämtade tjejerna på Arlanda i fredags 🙂

Har känt mig riktigt dålig. Huvudvärk och förkyld. Trodde corona ett tag men efter flera tester så vet jag att det är en gammalt hederlig bondförkylning. Många som åkte på corona trots att man haft det och är vaccinerad så jag tycker det är bra att man testar sig för minsta lilla symptom.

Nu börjar det iaf vända för mig och min kropp är tacksam för en helg av vila.

Ha städat och bytt lakan idag. Bara en dusch och en renbäddad säng gör att man genast känner sig bättre. Eller hur? 🙂

Några dagar kvar av jullov för dom två mindre och den större av barnen här hemma.

Jag och Vida gjorde egen glass, jordgubbsglass, igår och den blev så god.

Vida har varit flitig och sålt jultidningar och för det fick hon en glassmaskin och en egen liten kyl. Så nu kommer det bjudas på mycket hemmagjord glass.

Har faktiskt varit ute lite för att få ljus och frisk luft. Tog en tur upp för slänten bakom huset 🙂 Magiskt när det är strålande sol och gnistrande snö.

Får mig att längta upp till norr.

Min älskade mamma…

… och min älskade Ewa fyllde båda år i fredags.

Tyvärr kunde jag inte fira någon av dom men vi bestämde helt enkelt att göra det en annan dag. Låtsas om som om det är deras födelsedag igen bara. Lite som när jag inte har barnen på julafton då har vi bara jul annan dag.

Så nu har jag två dagar att, var för sig, få skämma bort mamma och Ewa med massor av skoj. Det ser jag framemot.

Nu steker jag ihop gårdagens middag, spaghetti och köttfärssås. Alltid godast dagen efter.

Nu kommer vi höras mer här inne för nu är det nya starka tag.

Ett helt nytt år, en oskriven bok, som ska fyllas med minnen väntar. Hoppas bara på fina och varma minnen. Det är vi alla värda.

All Kärlek ♥️


15 kommentarer15 kommentarer om “Nya minnen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har du testat tjejerna med pcr test o ingen snabbtest för dom är inte är säkra.

  Svara
 • Japp.

  Svara
 • Vi är sjuka hela familjen och fått hem pcr-test som visade positivt, dagen innan tog vi snabbtester som alla var negativa så verkar lurigt med de här snabbtesterna. Lite som ägglossningstest 🙂 man måste ta testet i exakt rätt sekund verkar det som 🙂

  Svara
 • Har inte tagit snabbtest från apoteket utan ”riktigt” test på oss alla. Krya på er.

  Svara
 • Hej finaste. Krya på dig.Var rädd om dig. Kram Siru

  Svara
 • Hej! 💕 Har du recept på köttfärssåsen? Har aldrig lyckats mig på en god köttfärssås men skulle gärna vilja kunna göra en 😅🥰

  Svara
 • Recept på köttfärssås, nu får du väl ändå ge dig🙈När du åndå är igång så vill du säkert oxå veta receptet på en rostad macka med ost o marmelad och ett kokt ägg🤔 Du har inte hört talats om Google? Ibland undrar man hur folk är funtade, tydligen helt hjälplösa😞Lycka till med köttfärssåsen😂

  Svara
 • Oj, fy vad otrevlig du är. Blir rädd för människor som dig, som vill andra illa för att sedan skratta åt det själv.. inte en fin egenskap någonstans..Hoppas du får en fin dag oavsett!

  Svara
 • 👍

  Svara
 • Svara
 • Jag brukar göra så här… https://hannahgraaf.com/2011/10/11/kottfarssas/ Mitt recept som jag la ut för en herrans massa år sedan. Men håller än idag 🙂 Kram!

  Svara
 • Tusen tack Hannah! Alla gör på så olika sätt och jag får den aldrig riktigt god! Ha en fin dag 🥰❄️

  Svara
 • Är ju jättekul prova nya recept & sätt att göra köttfärssås & andra rätter.
  Jason Diakite har gett ut en bok med massa recept på just köttfärssås, då det är svenskarnas favoritvardagsrätt❤ https://www.adlibris.com/se/bok/kottfarssas-9789180020916?gclid=EAIaIQobChMIqOS219mn9QIV3o9oCR2Qzw6uEAAYASAAEgIyY_D_BwE

  Svara
 • Imorgon blir det spaghetti med köttfärssås för hela slanten… Hehe. Blev sugen efter att jag kollade in ditt senaste inlägg. Hittade ett bra recept på Google som jag ska följa. Jag som inte är nåt vidare i köket kommer nog lyckas med detta enkla recept och gott ser det också ut att vara 😋 Så, på min lediga dag imon blir det att handla till en enkel och god lunch. Ha en mysig kväll och sov så gott om du inte redan sover finis 💤❤️

  Svara
 • Krya på dig❤️Så mysigt att tjejerna är hemma igen! Så vackert med snön. Den hade jag gärna haft här i Malmö. 😀kram

  Svara